Izvēlies simbolu un uzzini, kādā noskaņā tev paies 2019. gads!

Katrs gads mums nes nozīmīgas mācībstundas un atklājumus, un 2019. gads nebūs izņēmums. Uzzināsim kaut ko ļoti noderīgu, kas var ienest lielas pārmaiņas dzīvē.

Paskaties uz attēliem un izvēlies pievilcīgāko, bet vispirms uzdod sev jautājumu – kāds ir mans galvenais uzdevums un tēma 2019. gadam. Pēc tam izvēlies, tavuprāt, pievilcīgāko simbolu un skaidrojumu lasi zemāk!

Pirmais simbols
Ja pēdējā laikā vēro savu reālo dzīvi, tu, iespējams, jau pamanīji, ka esi sācis piesaistīt dažādu veidu cilvēkus un iespējas.

Tu pārej plašākā apziņas apritē, tavas pārliecības kļūst vērienīgākas, tās atbalsta pārpilnību, prieku, mīlestību un veiksmi.

Dievišķās pievilkšanās likumi bez šaubām vienmēr ir spēkā, un tagad vari secināt, ka vismaz dažās dzīves jomās esi varenā notikumu plūsmā, pašā to virpulī! Lūdzu, atvēli laiku, lai nosvinētu šīs uzvaras, jo tu taču tik smagi strādāji, lai to sasniegtu.

Otrais simbols
Tev nav jāpiedalās katrā haotiskajā sarunā, uz kuru tevi aicina. Tāpat tev nav jāatbild otras puses emocionāli uzlādētajām atbildēm. Protams, būs situācijas, kurās zaudēsi savaldību, tomēr ir arī tādas, kad vari likt lietā iegūto “augstāko apziņu” un tās atrisināt vēsu prātu. Tādējādi turpināsi paaugstināt savas vibrācijas.

Trešais simbols
Sargā savas attiecības. Neskatoties uz to, ka dažās no tām ir problēmas, citas savukārt nebeidz iepriecināt ar mīlestības un atbalsta pārpilnību.

Mēģini pievērst uzmanību tieši tām attiecībām, kas sniedz prieku un veldzē dvēseli, apejot ar līkumu sarežģītajām un toksiskajām attiecībām.

Veselīgās attiecības ir pelnījušas lielāko daļu tava laika. Mēs piesaistām to, uz ko koncentrējamies.

Tāpēc, pārslēdzot uzmanību no problemātiskām uz veselīgām attiecībām, mēs piesaistīsim tādus cilvēkus, kas ļaus justies daudz labāk gan mums pašiem, gan kalpos augstākajam labumam.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru