Izvēlies skaistāko rozi un uzzini, kā īstenot savu kvēlāko vēlēšanos!

Iedomājies kādu ļoti ilgotu vēlēšanos, kas tevi darītu patiesi laimīgu, un izvēlies vienu no piecām rozēm. Tā var būt nejauša izvēle vai arī roze, kas tev vislabāk iepatikās.

Ilgi nedomā, uzticies savai intuīcijai!

Ja izvēlējies pirmo rozi

Tu esi emocionāls cilvēks. Pirmā rozes simbolizē maigumu, jo pati tā izskatās. Tev ir tīra bērna dvēsele, un tu esi emocionāli neaizsargāta. Tu ātri sabēdājies vai kļūsti dusmīga. Tev īpaši nepatīk stāstīt savus noslēpumus. Tev ir ārkārtīgi svarīgi uzticēties cilvēkam. Jebkurās attiecībās tev ir svarīgi zināt, vai vari uzticēties otrai personai. Tava vēlēšanās īstenosies daudz ātrāk nekā tu gaidi, ja vien tu nedaudz piepūlēsies.

Ja izvēlējies otro rozi

Otrā roze, gluži kā tās krāsa, simbolizē mīlestību jebkurā laikā un jebkurā vietā. Cilvēki, kuri izvēlas šo rozi, ir gatavi darīt jebko, lai būtu laimīgi. Ja tu izvēlējies šo rozi, tu nekad neko nedari nejauši, nekad nestrādā tikai ar pusi atdeves, un tu dari visu, lai sasniegtu savu mērķi. Šajā gadījumā mērķis ir vēlēšanās īstenošana. Protams, vēlēšanās īstenosies, bet viss būs mazliet savādāk nekā tu iedomājies.

Ja izvēlējies trešo rozi

Tu esi dzīvespriecīgs un gaišs cilvēks. Tava uzvedība pavasarī ir līdzīga tauriņu uzvedībai. Tu katrai problēmai atrodi risinājumus, jo tev nepatīk sarežģījumi, un tev neeksistē neatrisināmas situācijas. Tev ir ļoti spilgtas un optimistiskas domas, un tu visur saredzi pozitīvo. Tevi mīl ģimenē, un arī apkārtējiem tu esi simpātiska. Protams, tava vēlēšanās piepildīsies, bet tev būs nedaudz jāuzgaida.

Ja tu izvēlējies ceturto rozi

Tu nekad nevari būt pārliecināta par to, vai tu izvēlējies rozi, vai roze izvēlējās tevi. Tu esi neparasts cilvēks. Tu redzi pasauli atšķirīgi. Tev ir noteiktas spējas, kuras nepieciešamas attīstīt. Tu redzi lietas, kuras citi vienkārši neievēro, un tu bieži pārsteidz cilvēkus. Tu esi gudra un nopietna persona. Šajā dzīvē daudzas lietas ir tavās pašas rokās, un tavas vēlmes ir atkarīgas no tavas rīcības un emocionālā noskaņojuma. Tu pati izvēlies, vai šī vēlēšanās piepildīsies vai nē.

Ja tu izvēlējies piekto rozi
Šī roze saistās ar pārmaiņām un progresu visos tavas dzīves aspektos. Viss, kas līdz šim bija bez kustības, tagad sāk mainīties. Ir daudz izvēles iespēju. Daudzi dažādi ceļi. Tev sākas pats interesantākais dzīves posms. Tu esi daudz saņēmusi no dzīves, bet tev vajag vēl vairāk. Tu esi savas dzīves izpilddirektors. Tava vēlēšanās nebūs aktuāla, ņemot vērā pārmaiņas nākotnē. Padomā kaut ko citu.

Avots: Brainum

Pievienot komentāru