Izvēlies, tavuprāt, laimīgāko pāri un uzzini, ko tev nozīmē laulība!

Ģimenes attiecības katram cilvēkam ir svarīga dzīves daļa. Svarīgi saprast, kas tieši tev tajās svarīgs – varbūt ir iespēja padarīt laulību patiesi laimīgu!

Paskaties uz attēlu un izvēlies, kurš pāris, tavuprāt, ir harmoniskākais. Ko tas nozīmē, lasi mazliet zemāk.

Pirmais pāris
Tev laulībā svarīgākais ir savstarpēja uzticēšanās. Tu uzskati, ka vīram un sievai jādzīvo atklātā un sirsnīgā atmosfērā, neko neslēpjot vienam no otra, nebaidoties par nesaprašanos un iztiekot bez savstarpējas kritikas.

Otrais pāris
Tu dod priekšroku, ka ģimenē vīram ir vadošā loma un viņš ir sievas sargs, apgādnieks un stiprais balsts.

Tava ideālā laulība ir tradicionāla savienība: vīrs risina problēmas un nodrošina ģimenes materiālo komfortu, sieva atzīst viņa autoritāti, nodarbojas ar bērniem un māju.

Trešais pāris
Tava ideālā laulība – abu dzīvesbiedru vienlīdzība un savstarpēja cieņa. Tu neuzskati, ka pienākumu dalīšana būtu pareiza. Tavuprāt, katram ģimenē var būt personīgā telpa, un viņš var būt neatkarīgs no ģimenes nosacījumiem un likumiem.

Ceturtais pāris
Tu uzskati, ka laulība ir ideāla, ja ģimenes attiecībās ir romantika un kaislība. Citiem vārdiem, tavuprāt, laimīga laulība ir tad, kad dzīvesbiedri mīl viens otru, bet viss pārējais kaut kā nokārtosies.

Piektais pāris
Tu netici ideālai laulībai. Tu uzskati, ka mīlestība, romantika, savstarpēja cieņa un uzticība beidzas, kad cilvēki sāk dzīvot kopā.

Avots: “Gornnisa”

Pievienot komentāru