Ja tavā mājā aizķērušās šīs mazās gumijas, nekavējoties tās izmet!

Bērna radošā attīstība- svarīgs punkts izglītībā. Problēma ir tā, ka daudzas no bērnu radošuma precēm ir pārāk dārgas. Rezultātā tirgū ir lēti atdarinājumi no Ķīnas, ko sastāvs ir neprognozējams…

1

Aproču pīšanas gumijas, kas izgatavotas Ķīnā, ar 50% varbūtību var būt viltotas un saturēt formaldehīdu. Toksīns izraisa dažādas alerģiskas reakcijas un var izraisīt audzējus. Tas arī negatīvi ietekmē nervu un redzes sistēmas.

Vājums un letarģija – mazākais, ko izjutīs bērns, kas ir pastāvīgā kontaktā ar bīstamo vielu. Bērniem patīk valkāt šīs aproces, ilgu laiku nenoņemot tās. Formaldehīdu ietekme var tikt manīta gadu gaitā: bērna iekšējie orgāni cieš ķīmiskās ietekmes rezultātā, kā dēļ vēlāk var rasties problēmas ar veselību.

Labāk pirkt pārbaudītus produktus, kas tiek pārdoti sertificētajos veikalos. Tā jūs pasargāsiet bērnu no acīmredzamām briesmām! Mūsdienās bērni ir bieži uzņēmīgi pret alerģijām un augšējo elpošanas ceļu slimībām, jo ​​katru dienu  atrodas saskarē ar milzīgu skaitu kaitīgo vielu.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO; takprosto.cc

Pievienot komentāru