Jaunā māmiņa pieķēra vīru nodevībā. Lūk, ko viņa ar sevi izdarīja! FOTO

“Es esmu bijusi ar viņu kopš 17 gadu vecuma, un veltījusi savu dzīvi mūsu attiecībām” saka Betsija. Punktu visam pielika tas, ka divas dienas pēc Ziemassvētkiem viņa atrada apsūdzošu ziņu apmaiņu starp vīru un viņa kolēģi. Šajās īsziņās viņš sauca savu sievu par “taukaino govi”! Betsija jutās ne tikai nodota, bet arī pazemota!

2

Ajala iesniedza prasību par laulības šķiršanu un nolēma radikāli mainīt savu dzīvi. Viņa gribēja to darīt nevis vīriešu, bet sevis dēļ.

“Es raudāju pēc katra treniņa, bet es biju apņēmusies mainīties sevis un meitas dēļ.”

Jauna dzīve sākās ar viegliem treniņiem 3 reizes nedēļā, bet pēc tam pievienojās došanās uz sporta zāli. Tā rezultātā Ajala nodarbojās ar sportu 6 dienas nedēļā, un sekoja olbaltumvielu patēriņam.

3

“Kad es nervozēju, es vienmēr gribu ēst, bet man bija jāiemācās pateikt sev “nē”, citādi es atkal un atkal pieņemtos svarā. Tagad es domāju, ka bijušā vīra krāpšana kļuva par sava veida stimulu. Ja viņš nebūtu nodevis mani, es nekad nebūtu sev pieķērusies.”

Tagad Betsija sver 72 kg un ir pilnīgi apmierināta ar savu izskatu. Viņu vairs nenomāc pagātnes nodevība, jo viņa dzīvo tagadnē un nākotnē, kas, protams, būs daudz labāka nekā aizgājušais!

“Es domāju, ka dažkārt vienkārši ir nepieciešams piecelties un sākt cīnīties par sevi.”

6

Laimīgā sieviete dzīvo kopā ar savu skaisto meitu Hjūstonā, Teksasā. Betsija atzina, ka viņa piedevusi savam vīram nodevību, un ļauj viņam sazināties ar savu meitu. Pašai Alaijai viņš ir tikai draugs.

“Es mīlu dzīvi, es ticu ģimenei, piedošanai, līdzjūtībai un mīlestībai. Tā visa esmu es.”

Lūk, kāds stāsts atgadījies ar mūsu raksta varoni. Dažreiz tas, kas šķiet iznīcinošs, var izraisīt kaut kā laba sākumu. Mīliet sevi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru