Kā izskatās īsta mīlestība? Pāris svin 80. kāzu jubileju! FOTO/ VIDEO

Kāds var teikt, ka mīlestība nepastāv vai tā ir īslaicīga. Bet šis pāris pierāda gluži pretējo.

105 gadu vecais Arturs Džeikobs un 100 gadus vecā Mārsija Džeikoba no Ņujorkas nosvinējuši kāzu 80. gadadienu. Viņi tiek uzskatīti par vienu no vecākajiem pāriem ASV. Viņi satikās Viskonsinas universitātē Medisonā.

Jaunībā Arturs strādāja Militāro spēku komisijā Vašingtonā Otrā pasaules kara laikā. Viņam ir Mičiganas Universitātes ekonomikas doktora grāds. Mārsija nodarbojās ar sociālo darbu veco ļaužu pansionātā Ņujorkā.

Viņu mazdēls Geibs Džeikobs uzņēmis ļoti aizkustinošu videoklipu par to, kā vectēvs atnācis apmeklēt vecmāmiņu slimnīcā un apsveic viņu ar 80 gadu jubileju.

“Es tevi mīlu, esmu mīlējis tevi 80 gadus. Tas ir ilgs laiks.”

Mārsija var tikai pateikt “Sveiks, sveiks”, bet viņa saprot citus un pat smejas par viņu jokiem. Arturs ir brīnišķīgs cilvēks un neticami iemīlējies savā sievā. Var šķist skumji, ka viņa gandrīz nesarunājas, bet viņa tik ļoti mīļi skūpsta vīra roku, ka tas ir pietiekami.

“Es visu laiku skumstu pēc tevis” saka Artūrs savai sievai.

Šis saviļņojošais video Youtube ir sakrājis vairāk nekā 200 tūkstošu skatījumu un daudzus komentārus vecā pāra atbalstam. Ja jūs joprojām šaubāties, vai patiesa mīlestība pastāv, tad tikai paskatieties uz Arturu un Mārsiju.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru