Kā palīdz pateicības praktizēšana: 4 iedarbīgas frāzes katrai dienai

Foto – Pixabay

Mēs visi esam par kaut ko pateicīgi. Bet ikdienas steigā par to aizmirstam, noslēdzamies un rīkojamies automātiski. Lai tā nenotiktu, atkārto šīs četras frāzes, lai patiesi izdzīvotu katru dzīves brīdi un iemācītos to novērtēt.

“Jebkura pieredze palīdz man attīstīties.”

Padari šo frāzi par savu afirmāciju, lai atgādinātu sev, ka esi tieši tur, kur tev šai brīdī jābūt.

Smel spēku un iedvesmu no katra dzīves notikuma, lai virzītos uz priekšu un attīstītos. Pat no pirmā skata neveiksmīga situācija galu galā var nest labus augļus.

“Man ir viss vajadzīgais”

Esi pateicīgs par visu, kas tev ir. Baudi šo pasauli un iespēju tajā dzīvot. Atkārto šo frāzi, lai sev atgādinātu, kā jānovērtē dzīve, tuvinieki, sevi.

“Esmu pateicīgs par šo ēdienu”

Atkārto šos vārdus pirms katras ēdienreizes. Dari to apzināti. Novērtē to cilvēku darbu, pateicoties kuram ēdiens nokļuvis uz šķīvja. Saki paldies tiem, kuri to tev pagatavoja. Ja to darīji pats – pasaki paldies pats sev.

“Viss, ko dzīvē meklēju, jau ir ceļā”

Šo frāzi atkārto pēc iespējas biežāk, īpaši tad, kad jūties izmisis un šķietami bezizejas situācijā. Izeja ir. Izdzīvo šo brīdi un pieņem to. Iespējams, šī situācija bija vajadzīga, lai aizvestu tevi pie mērķa.

Pateicības praktizēšana

Apsēdies ērti. Aizver acis un noliec rokas sirds rajonā. Koncentrējies uz tā cilvēka vai lietas tēlu, kuriem šajā brīdī esi patiesi pateicīgs.

Sajūti sevī pateicību. Dziļi elpo, liekot pateicībai celties augstāk un augstāk tevī. Turpini koncentrēties uz šo tēlu un ar katru elpas vilcienu izproti, kā tevī pieaug šīs jūtas un aizpilda ķermeni un telpu visapkārt.

Pievienot komentāru