Kā piesaistīt naudu vasaras saulgriežos – 21. jūnijā? Palīdzēs sveces un sudrabs


Vasaras saulgriežu dienā ir ļoti īpaša apkārtējās vides enerģētika. Astronomiskās vasaras sākums un visīsākā nakts gadā – labvēlīgs laiks visdažādākajiem rituāliem un burvestībām, kas uzlabos tavu dzīvi. Mūsu senči vasaras saulgriežos vienmēr vēroja dabu, jo bija jādzīvo harmonijā ar to.

Milzu nozīmi piešķīra dažādām zīmēm, kas varēja brīdināt par briesmām vai norādīt uz labiem notikumiem.

Arī mums 21. jūnijā vajadzētu pēc iespējas vairāk laika pavadīt dabā. Vari izmēģināt arī šos rituālus naudas un labklājības piesaistīšanai.

1. Atver maciņu, izņem no tās monētiņu un saki šādus vārdus: “Cik ilgi saulīte spīdēs, tik ilgi kļūšu bagātāka Saulgriežos nakts no spožās dienas baidās, tumšos stūros slēpjas. Tā trūkums no manis noslēpsies, saules gaismā rādīties baidīsies. Kā naudiņa līdz saulrietam nogulēs, tā arī man pakalpos: naudu piesaistīs, no nabadzības atbrīvos.”

Monētiņu liek makā pēc saules norietēšanas un atstāj tur līdz nākamajiem vasaras saulgriežiem. Tā palīdzēs piesaistīt bagātību un saglabāt ietaupījumus.

2. Piesaistīt naudu var arī ar sveces palīdzību. Aizdedzini sveci un izstaigā visas mājas istabas, sakot šādus vārdus: “Nabadzība stūros paslēpjas, naktī mani moka, naudu mājās neielaiž. Es to ar taisnu uguni padzenu, no mājas izdzenu. Kā svece deg, tā nabadzība projām aizbēg, atpakaļ neskatīdamās.

Sveces nodeguli paslēpj zem celma vai izcirtumā, lai nabadzība vairs nevarētu atgriezties.

3. Naudas enerģētika atgriežas mājās, ja vasaras saulgriežos nomazgā grīdas ar “naudas ūdeni”, pēc tam ierokot monētiņu zem sliekšņa. Durvis un logus mazgā ar ūdeni, kurā ielikts kāds sudraba priekšmets, lai bagātība neaizietu garām, bet tās enerģētika ieplūstu mājās.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru