Kā pusdieno pasaules lielākajos birojos. FOTO

Google

Google galvenā mītne atrodas Ņujorkā. Uzņēmuma darbinieki tiek nodrošināti ar bezmaksas ēdināšanu trīs reizes dienā kafejnīcā Hemispheres, no kuras paveras skaists skats uz Manhetenu. Kafejnīcā ir vairākas zonas, kas kalpo dažādām virtuvēm, fast food, uzkodām, saldētiem jogurtiem un dzērieniem. Viena no populārākajām atsauksmem par šo kafejnīcu internetā saka: “Ja jūs vēlaties vilties savā darbā, vienkārši aizejiet ar draugu no Google, paēst viņu kafejnīcā. Tas ir neticami. ”

1

2

3

4

5

Apple

Apple mītne Kupertino (Kalifornija, ASV). Viņu ēdnīca, ko sauc Caffe Mac, ir ļoti plaša, gaiša un bezmaksas. Pusdienās Caffè Mac var dabūt meksikāņu, itāļu, japāņu, spāņu, franču virtuvi, kā arī ātrās uzkodas. Brokastīs parasti pasniedz franču grauzdiņus ar zemenēm, pankūkas ar šokolādes skaidiņām, desertu, svaigi spiestas sulas un vairāku veidu saldējumu. Ēdienkarte tiek pastāvīgi atjaunināta.

6

7

8

9

Facebook

Pavisam nesen uzņēmums ieguva jaunu Facebook mītnes vietu mazajā Kalifornijas pilsētā Menlo-Park Biroja darbinieki saņem bezmaksas ēdināšanu trīs reizes dienā kafejnīcā Epic Cafe. Virtuvē ir pārstāvēti galvenokārt amerikāņu un Āzijas ēdieni. Maltītes var bez maksas ņemt līdznešanai, bet biroja viesi saņems lielu atlaidi.

10

11

12

13

Ej uz nākamo lapu lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru