Kā tev šobrīd pietrūkst? Uzzini, paskatoties attēlā!

Cilvēki bieži grib mainīties – kļūt gudrāki, spēcīgāki un veiksmīgāki. Psihologi iesaka biežāk “parotaļāties” ar šķietami vienkāršiem testiņiem, jo tā ir iespēja apstāties un ieskatīties sevī.

Tāpēc apskati attēlu un izvēlies vienu no personāžiem. Lūk, ko tas pastāstīs par tevi!

Dejojošais pāris
Tev trūkst kaislības un emociju. Iespējams, tu esi mierīgs, līdzsvarots cilvēks, kurš neļauj sev publiski izrādīt jūtas un nekorekti izturēties jebkurā situācijā.

Muzikālais elfs
Tev trūkst ticības brīnumam un cerības uz laimīgu gadījumu. Visticamāk, tu esi reālists, loģika ir tava stiprā puse. Tu dod priekšroku reāliem faktiem un principam “sacīts – darīts”. Tu uzskati par pareizu paļauties tikai uz sevi un neticēt aklai veiksmei.

Vilks
Tev pietrūkst vientulības – laika, kad vari būt vienatnē no citiem cilvēkiem, darbiem, attiecībām, sakopot domas, izanalizēt situāciju, tikt skaidrībā ar sevi, savām jūtām vai vienkārši atpūsties no burzmas un bezgalīgiem darbiem.

Meitenīte rozā drēbēs
Tev pietrūkst tiešuma. Iespējams, tu esi pieradis dzīvot noteiktā kārtībā, saskaņā ar noteikumiem, kas diktē tavu dzīvesveidu. Tu nekad neatļaujies izteikties vai rīkoties netaktiski, lai nesatrauktu apkārtējos cilvēkus.

Begemotiņš
Tev pietrūkst lojalitātes. Tu, visticamāk, esi pret sevi un apkārtējiem prasīgs cilvēks. Tu nepieņem savas kļūdas un citu cilvēku trūkumus.

Avots: “Gornica”

Pievienot komentāru