Kad ķirurgi izvilka ŠO no pacientes apendiksa, viņi nespēja noticēt savām acīm! FOTO

Sākumā lieta, kas notika kādā no Kamerūnas slimnīcām, likās diezgan parasta. Slimnīcā vērsās 26 gadus veca sieviete ar sūdzībām par asām sāpēm vēderā. Viņa tika diagnosticēts apendiksa iekaisums un nozīmēta operācija.

Noņemot aklās zarnas piedēkli, ķirurgi pamanīja ko neparastu. Izpētot izgriezto orgānu, ārsti, viņiem par pārsteigumu, atrada tajā… prezervatīva atliekas!

1

Kad pacients pamodās no narkozes, ārsti viņai pastāstīja par iekaisuma cēloni un lūdza sniegt paskaidrojumus. Izrādījās, ka pirms dažām dienām sievietei bijis sekss ar draugu un kaisles uzplūdu laikā viņa tiešām norijusi kontracepcijas līdzekli. Dažas dienas vēlāk viņa sāka justies slikti, taču cerēja, ka viss nokārtosies, bet uz slimnīcu viņa devās tikai tad, kad sāpes kļuva pilnīgi nepanesamas.

2

Par laimi, pirms nokļūšanas kuņģī, prezervatīvs jau bija saplīsis. Ārsti saka, ka, ja norītais prezervatīvs paliktu neskarts, lieta varētu beigties slikti.

Tagad nelaimīgā paciente atgūst spēkus pēc operācijas, bet ārsti iesaka ikvienam doties uz slimnīcu pie pirmajām savārguma pazīmēm, bez liekas vilcināšanās. Ir skaidrs, ka reizēm ir ļoti neērti runāt par cēloni slimības, bet labāk piecu minūšu kauns, nevis sabojāta veselība.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru