Kad viņa iznāca uz mēles, visa zāle uzgavilēja. Neko tādu modes pasaule vēl nebija pieredzējusi! FOTO

Kārenai šī bija pirmā piedalīšanās šāda veida pasākumā. Sākumā sieviete pat nesapņoja par modeļu biznesu. Viņa strādāja par medmāsu savā dzimtajā Kalifornijā un bija pilnīgi apmierināta ar savu dzīvi. Bet 2011. gadā notika traģēdija…

1

Kārena saslima ar smagu bakteriālā meningīta formu. Sākumā viņa domāja, ka tā ir parasta gripa, tāpēc nedevās pie ārstiem. Un tikai trīs dienas vēlāk, kad viņas veselība pasliktinājās, viņa nonāca slimnīcā.

2

Diemžēl, tajā brīdī slimība bija aizgājusi pārāk tālu. Kārena iekrita komā, kur pavadīja 15 dienas. Šajā laikā viņai sākās audu nekroze, tāpēc sievietei nācās amputēt visas četras ekstremitātes. Turklāt viņa arī zaudēja degunu un virslūpu…

3

Brīnumainā kārtā, ārstiem izdevās glābt sievietes dzīvību, bet viņa kļuva par invalīdi… “Kad es uzzināju, ka esmu palikusi bez rokām un kājām, biju izmisumā. Es vienkārši negribeju dzīvot!” par piedzīvotām šausmām stāsta Kārena.

4

Bija nepieciešams vairāk nekā gads, lai brūces pilnībā sadzītu un sievietei varētu piemērot protēzes. Kārena stāsta, ka reizēm jūtas kā lelle, jo viņas ķermenis par 40% sastāv no plastmasas implantiem.

5

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru