Kāda mamma kurai bija vēzis, piepildīja savas meitiņas sapni

“Sirdi plosoši ir zināt, ka manai meitai un vīram būs ļoti skumji, kad aiziešu aizsaulē, bet es neko nevaru darīt, lai nomierinātu viņus ” sacīja sieviete.

22816-620x465

“Bet ka es varu dot savai meitai mīlestību, atbalstu, un viņai pateikt, ka viņa ir man ļoti vajadzīga, kad manis vairs nebūs klāt?”

Heterei radās lieliska ideja, viņa nolēma izveidot dažādās piezīmēs par dažādiem dzīves gadījumiem.

41891-620x410

Šobrīd sieviete ir izveidojusi aptuveni 40 pastkartes, videoklipus, vēstules un grāmatas, kas ir sapakotas viena lielā kastē. Piezīmes un vēstules sastāv no ziņām par turpmākajiem meitiņas dzīves notikumiem, ieskaitot sveicieniem dzimšanas dienās, kāzām, ar pirmo darba vietu, iegūtajām autovadītāju tiesībām, dažādām jubilejām, un visbeidzot, ar apsveikumu Māmiņu dienā.

61348-620x457

Tomēr, Hetere neveica tikai piezīmes par “lielajām dienām”

Hetere rakstīja piezīmes arī par “grūtajām dienām”, piemēram, par to ka māmiņa jūt līdz tam ka ir pazaudēts kāds mājdzīvnieks, pirmā lielā mīlestība. Pastkarte, kura atgādina, ka Brianna ir pati skaistākā meitene, un ka māmiņa lepojas ar viņu.

9856-620x414

Un kamēr citi ir nonākuši briesmās, viņi nožēlo to laiku ko nav pavadījuši ar savu ģimeni, taču Hetere atrada veidu kā nedaudz apturēt laiku. “Lielākā daļa cilvēku vienkārši nomirst, taču esmu laimīga, ka atradu laiku, lai visu sagatavotu. Es darīšu visu kas manos spēkos, lai mazinātu ģimenes bēdas.”

10800-620x413

©TOPRAKSTI.LV

 

Pievienot komentāru