Kādēļ baznīcā nedrīkst aizdegt sveci no blakus esošās. Padomi, kā izturēties dievnamā

Tāpat īpaša uzmanība ir jāvelta svecēm, jo tieši ar to palīdzību raganas bieži veic savus rituālus. Par šo ir daudz ticējumu.

Kā pareizi izmantot baznīcas sveces

Daudzi iesācēji nezina, kur likt iedegtu sveci. Šādam cilvēkam ar padomu noteikti centīsies tuvoties ragana vai burvis. Cilvēkam saka: „Noliec svecīti un izej no baznīcas atmuguriski.” Ja tā izdarīsi, tad nolādēsi sevi.

Baznīcā nav vēlams aizdedzināt sveci ar sērkociņiem vai šķiltavām, tam jāizmanto svecītes pie svētbildes centrā. Nekādā gadījumā neaizdedzini savu svecīti no līdzās esošajām, lai neuzkrautu sev svešas problēmas. Tāpat neļauj citiem aizdedzināt no tavējās, lai tie neatņemtu tavu laimi.

Neatej no savas sveces, kuru tu esi uzlicis veiksmei, līdz brīdim, kamēr nenodegs vismaz puse. Tādēļ, ka to vienkārši var noņemt un uzlikt citu.

Sveci nodzēs pats un dari to ar pirkstiem, nenopūt.

Pievērs uzmanību: tu esi aizdedzinājis sveci, atgāji no tās, bet tā sāka kūpēt. Nepaslinko un paskaties sev zem kājām. Tu vari būt nostājies uz nolādētas adatas. Taču, ja vērtējam reāli, tad iemesls var būt vienkārši nekvalitatīva dakts.

Kad tu liec sveci uz veselību kāda svētā svētbildes priekšā un sāc lūgties, tad neļauj citiem to pārlikt. Seko tam, lai tavu svecīti nenodzēstu vai nenoliktu tās vietā citu. Tā parasti vēlas nolādēt.

Lai arī: TESTS. Izvēlies sveci un uzzini, kādi svētki vajadzīgi tavai dvēselei!

Un visbeidzot. Var būt arī šāda situācija: tu ej pa ielu netālu no baznīcas, bet pie tevis pienāk mīļa tantīte, kura līdz tev saskaitīt kupolus. Nedari to! Runā, ka pie baznīcas ar vienu kupolu „pārnes” vientulību, pie baznīcas ar trīs kupoliem – raizes, bailes, problēmas ar likumsargiem, pie baznīcas ar pieciem kupoliem – dažādas slimības.

Tas nenozīmē, ka baznīcai ir jāiet ar līkumu. Tieši otrādi, dodies turp, tiklīdz tev ir radusies iekšējā vajadzība. Vienkārši atceries, ka ne visiem cilvēkiem ir labi nodomi, taču tas nevar traucēt tev ko darīt. Atceries šos padomus, iespējams, reiz tie tev noderēs.

Avots: “mirror-venus.ru”

Pievienot komentāru