Kamēr šie vecāki pozēja fotogrāfam, ārsti viņu jaundzimušo sejās pamanīja ko neparastu! FOTO

1

Īsāk sakot, nelielo ģimeni gaidīja pārsteigums, kad Ambera pēkšņi saprata, ka vēlreiz palikusi stāvoklī. Un tas notika tieši tajā laikā, kad viņi nolēma, ka bērnu vairāk nebūs. Ārsti teica, ka pārim drīzumā piedzims trīnīši!

Pārim bija nopietnas problēmas ar finansēm un Ambera saskārās ar mazuļu attīstības problēmām, bet kāds no viņu draugiem izdomāja izveidot labdarības akciju sociālajos tīklos, lai palīdzētu saviem draugiem.

Pateicoties tam, Ambera un Levi varēja samaksāt visus medicīnas rēķinus. Lai arī topošie trīnīšu vecāki bija izlēmuši paši cīnīties ar visām grūtībām…

2

Trīnītes piedzima priekšlaicīgi ar ķeizargrieziena palīdzību, viņas bija līdzīgas viena otrai kā ūdens pilieni. Pat svars visām bija vienāds- 1,8 kg. Viņi jutās ļoti labi, bet kādu laiku viņi joprojām tika atstāti slimnīcā.

3

Bet Amberai nācās cīnīties par savu dzīvību. Dzemdību laikā viņa piedzīvoja klīnisko nāvi, taču dzīvība tika atjaunota, viņa saņēma asins pārliešanu, un tagad viņa ir atguvusies.

Kā izrādījās, Amberai un Levi piedzima identiskie trīņi! Tas notiek aptuveni 1 reizē no 200 miljoniem gadījumu. Runājot zinātnes valodā, tā notiek, kad mātes šūna sadalās trīs daļās, nevis divās, kā tas parasti notiek. Šādas dalīšanās rezultātā rodas trīņi!

4

Kamēr Ambera atlaba, visi interneta lietotāji, kas nepārtraukti sekoja šīs ģimenes neparastajiem piedzīvojumiem sociālajos tīklos, atkal savāca viņiem naudu. Levi bija spiests ņemt atvaļinājumu no darba, lai rūpētos par sievu un brīnumainajām trīnītēm.

5

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru