Kāpēc bērniem vajadzētu aizliegt skatīties multfilmu “Maša un Lācis”

2

Nesteidz atstāt dusmīgus komentārus, sakot, ko viņi saprot, visticamāk viņiem pašiem nav bērnu. Vispirms mēģināsim saprast galvenās varones rakstura būtību, un tad izdarīsim secinājumus.

3

Multfilmas galvenā varone- ļoti ļauna, egoistiska un gražīga meitene, kuras “draugs” ir Lācis. Visā multfilmā viņa kļūst par iniciatori notikumiem, kas pazudina meža dzīvnieka dzīvi. Tajā pašā laikā galvenā varone vienmēr paliek nesodīta, neskatoties uz viņas slikto raksturu un apkaunojošo uzvedību.

4

Bērniem tā šķiet ļoti jautra darbība, turklāt tā tiek papildināta ar multiplikācijas filmu dziesmām, kas liek bērniem dziedāt un jokoties, no kuriem tie smejas vēderus turēdami. Taču neaizmirstiet, ka bērni bieži kopē mīļāko varoņu uzvedību.

Ja jūsu bērns pastāvīgi kaprīzējas, ņirgājas par jums, veido grimases un nereaģē uz piezīmēm- padomājiet, vai tas nav brīnišķīgās multfilmas “Maša un Lācis” iespaidā?

5

Starp citu, šajā topa iekļuvušas arī tādas multfilmas kā “Monster High”, “Sūklis Bobs Kvadrātbiksis” un “Toms un Džerijs”. Šķiet, šeit pat nav jāskaidro par kādiem nopelniem…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liene Gutmane</cite>

    Nu ziniet..pareizi sis mutenes esot berniem kaitigas ja..tad ko teiksiet par beibeleidiem,brunuru pucu nindzjam,bakuganiem??un parejam multenem kuras ir vardarbiba un kkadi briesmoni..fuj.tad labak lai mans puika turpina skatities masu un laci..tad vismaz vinam pa nakti murgi neradas..

  • <cite class="fn">Marta Rendakova</cite>

    ļoti forša un jautra multenīte, kas izdomāja muļķības, ka viņa ir slikta???

  • <cite class="fn">Inese Rinkmane (Dāvidsone)</cite>

    Pilnīgi piekrītu Lienes Gutmanes komentāram. Manai mazmeitai Tā ir mīļākā multene, un arī man patīk.

Pievienot komentāru