Kāpēc visas Taizemes prostitūtas ģērbjas melnā? FOTO/ VIDEO

Taču nepagāja ne nedēļa, kad sarkano lukturu rajona darbinieces devās savos darbos: simtiem prostitūtu un leidīboju (pazīstami kā transseksuāļi) atkal parādījās uz ielām, neskatoties uz izklaižu aizliegumu mēneša garumā.

 

Seksa industrija nevar stāvēt dīkā, jo rada stabilus ienākumus. Tādēļ sievietēm un transseksuāļi nāk uz darbu melnā apģērbā un apavos- lai parādītu cieņu mirušajam karalim.

1

“Mums ir jāiet ārā un jāatrod klienti ar naudu. Tas ir mūsu darbs, mums ir kaut kā jākompensē šo zaudējumu” saka viena no meitenēm. “Tas ir skumji, ka karalis ir miris. Mēs ļoti mīlam viņu…”

2

“Divas nedēļas vēlāk, iespējams, viss būs atpakaļ uz pareizā ceļa. Mēs cienām karali, mīlam savu valsti, tāpēc mums ir jāstrādā. Sabiedrība to saprot, un tāpēc mēs šeit esam!” tā 24 gadus vecā transvestīte Noi.

3

Jāpiebilst, ka nakts klubi tiešām atsākuši darboties, bet policija pieskata, lai tie būtu slēgti pāris stundas ātrāk. Apskatiet šo video, lai redzētu, kā Taizeme izskatās sēru laikā.

https://youtu.be/bDORzT70hEE

Drīz jauna kronēšana! Kad tā notiks, sēras tiks atceltas un Taizemes izklaides industrija strādās ar pilnu spēku. Žēl, ka daudziem cilvēkiem tā ir vienīgā svarīgā lieta.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru