Kaprīzs mazulis lidmašīnā ierāpjas svešas sievietes rokās. Pēc mirkļa mazuļa tēvs uzņēma foto, kas pārsteidza visu internetu.

Vietnē Imgur nemierīgā mazuļa tēvs dalījās stāstā. Viņa gražīgais dēls raudāja un visu laiku mēģināja ierāpties blakus sēdošās sievietes klēpī. Pēc daudziem mēģinājumiem nomierināt dēlu, tēvs zaudēja spēkus.

Sieviete nolēma ņemt situāciju savās rokās un piedāvāja kaut ko neticamu. Tēvs pastāstīja par to internetā:

 

“Svētdien man bija absolūti briesmīgs lidojums. Sakarā ar sliktiem laika apstākļiem, mums ar manu otro pusīti nācās šķirties Čikāgā. Šis bija otrais lidojums mana astoņus mēnešus vecā dēla dzīvē. Viss bija labi līdz brīdim, kad viņš sagribēja sēdēt blakus sēdošās sievietes klēpī.

Es vairākkārt mēģināju viņu nomierināt, bet viņš raudāja un gražojās. Uz ko mūsu kaimiņiene izstiepa savas rokas, pasmaidīja un teica: “Iedodiet man!” Mans dēls (un nogurušais es) labprāt pieņēmām piedāvājumu.

Pēc minūtes mazulis nolika galvu uz viņas krūtīm un aizmiga!

“Krūšu spēks!” pajokoja sieviete.

Tad viņa teica, ka, ja es gribu nosnausties, viņa labprāt pieskatīs bērnu. Tā kā dienu pirms mēs piedzīvojām vairākus atceltus reisus un aizkavētas lidmašīnas, es biju laimīgs un nekaunīgi izmantoju viņas piedāvājumu.

Šīs nezināmās sievietes laipnība izgaismoja sliktāko dienu manā dzīvē. Ziniet, vienmēr ir cerība labākajam, pat, ja šķiet, ka viss ir slikti un šausmīgi!”

Šādi stāsti atgriež ticību labestībai. Galvenais, ka mēs paši varam to radīt!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru