Kāršu orākuls. Uzzini, kas traucē tavai laimei un kā to novērst!

Noteikti daudziem ir domas vai atmiņas, kas traucē attīstīties un augt. Kāpēc šī problēma vai situācija traucē tev kļūt par to, kas vēlies būt?

Lai dzīvotu veiksmīgi un laimīgi, dzīve jāpiepilda ar gaišām domām, pilnvērtīgi jānodzīvo katra diena, jābauda katrs mirklis un jāriskē, lai īstenotu sapņus. Jā, tas ne vienmēr ir viegli, bet pretējā gadījumā vari nodzīvot vilšanās pilnu dzīvi.

Izvēlies kārti un mēģini atrast atbildes uz satraucošajiem jautājumiem!

Pirmā kārts
Neatrisinātas pagātnes situācijas bieži mudina tevi pieņemt nepareizus lēmumus. Atceries, ka vienmēr svarīgi tiekties pēc pagātnes dziedināšanas savā prātā.

Ja nespēj to vienatnē, vērts vērsties pēc palīdzības. Tiklīdz šī problēma būs novērsta, dzīve kļūs nesalīdzināmi veiksmīgāka, prāts – mierīgāks un laimīgāks.

Padoms: koncentrējies uz pašreizējo brīdi, uz to, kas tev ir, un meklē situācijas un cilvēkus, kas nes veiksmi un labklājību.

Otrā kārts
Tu esi cilvēks, kurš piešķir saviem lēmumiem lielu nozīmi, un tas ir pareizi. Tava neatlaidība palīdz ieraudzīt daudzsološu virzienu un labas peļņas iespējas. Seko šim ceļam, un viss būs labi.

Padoms: parūpējies, lai sniegtu veiksmi un labklājību gan sen, gan visiem apkārtējiem.

Trešā kārts
Tavu likteni iezīmē panākumi. Nākotnē būs daudz veiksmes un laimes, ja vien pievērsīsi pienācīgi daudz uzmanības savai intuīcijai, tai mazajai balstiņai, kuru pastāvīgi dzirdi. Dzīvē problēmas bieži sākas tieši tad, kad tajā neieklausies.

Padoms: atceries, ka nākotni nosaka šodienas lēmumi, intuīcija un veselais saprāts – tā tu vienmēr būsi uz pareizā ceļa.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru