Katru dienu šis vīrietis apēda vairākas olas, kilogramu steika, zivis un vistas. Lūk, kā viņš izskatās tagad! FOTO

Šodien 28 gadu vecumā viņš izskatās kā teksturēta tērauda statuja: jaunais vīrietis sver aptuveni 80 kilogramus- tīra muskuļu masa. Alasters ir apmierināts ar to, kā viņš izskatās. Aplūkojot pirms un pēc fotogrāfijas, ir grūti noticēt, ka viņš veicis tik grūtu ceļu…

Kas ir viņa noslēpums? Labs miesnieks.

Bez sava miesnieka, kā apgalvo Alasters, viņš nekad nebūtu sasniedzis līdzīgus rezultātus.

Lai palielinātu muskuļu masu, Alasteram bija nepieciešams uzņemt daudz olbaltumvielu. Viņa ikdienas uzturā bija sešas olas dienā, gandrīz kilograms steika, tik pat daudz zivju un vistas. Šāds uzturs bija ne tikai plašs, bet arī diezgan dārgs.

Taču Alasters negribēja ēst sliktu gaļu, kas nesatur pietiekami daudz uzturvielu vai olbaltumvielu. Tāpēc viņš devās produktu piegādātāja meklējumos. Viņš tikās ar vietējo miesnieku Alanu Eliotu.

Alasters sāka pirkt gaļu par pazeminātu cenu apmaiņā pret miesnieka reklamēšanu kultūrisma konkursos, savā darbavietā, sporta zālē un sociālajos tīklos. Diezgan neparasts darījums…

Alastera stāsts uzskatāmi parāda, ko cilvēki ir spējīgi pastāvīgi sekot savam mērķim. Jums ir iespēja pilnībā mainīt ne tikai savu dzīvi, bet arī savu ķermeni. Kad jums izdodas panākt nelielus panākumus, jūs iegūstat neticami pozitīvas emocijas un atbalstu no mīļajiem vai pat miesnieka!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru