Kāzu kleita par 200 000$ jeb 11 fakti par jauno ASV pirmo lēdiju

1. Atzīšanos mīlestībā no Donalda Trampa Melānija dzirdēja pa radio. Pašreizējais ASV prezidents nav tendēts uz romantiku, tāpēc tik viegli izteica savas jūtas pa visu valsti!

2. Kā jūs domājat, cik varētu izmaksāt šīs skaistules kāzu kleita? Tās cena ir divi simti tūkstoši dolāru!

1

3. 1992. gadā Melānija zaudēja skaistuma konkursā, ko rīkoja Slovēnijas žurnāls Jana.

4. Melānija nav dzimusi ASV! Viņa ir no Dienvidslāvijas. Šī ir otrā reize vēsturē, kad ASV prezidenta sieva ir dzimusi ārpus ASV.

5. Viņa ir trešā Donalda Trampa sieva.

6. Ar savu pašreizējo vīru viņa tikās žurnāla Allure foto sesijā 1999. gadā. Viņi apprecējās 2005. gadā, un tagad audzina kopīgo dēlu Baronu. Starp citu, šis ir piektais Donalda bērns!

2

7. Melānija ir 24 gadus jaunāka par vīru.

8. Neskatoties uz zaudējumu skaistuma konkursā, Melanija nenogurstoši fotografējas dažādos žurnālos. Viņas fotogrāfijas var atrast Vogue, Harper`s Bazaar, Glamour, Elle un citos pasaules glancētajos izdevumos.

9. Dažreiz Melānija piedalās arī atkailinātās foto sesijās!

10. 16 gadu vecumā Melānija pameta mācības Ļubļanas universitātē Arhitektūras un dizaina specialitātē, dodoties uz Milānu, lai sāktu savu modeles karjeru. Pirmā lēdija perfekti pārzina vairākas svešvalodas, bet viņai nav augstākā izglītība.

11. 2016. gada vasarā Miss Trampa uzstājās ar runu, ko jau reiz bija izteikusi iepriekšējā pirmā lēdija Mišela Obama! Tas izsauca reālu skandālu, jo plaģiāts bija ļoti manāms, bet tikai Melānija apgalvoja, ka iedvesmojusies no Mišelas Obamas runas.

Kas zina, kādi citi fakti parādīties par pašreizējo pirmo lēdiju, bet pagaidām jūs varat vienkārši apbrīnot viņas skaistumu un sveikt ar jauno statusu!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru