Kļūdas dēļ banka ieskaitīja šai meitenei 4,6 miljonus. Pirms viņu arestēja, viņa lielāko daļu iztērēja šim… FOTO

Ko tu darītu, ja kādu dienu atrastu savā bankas kontā $ 4,6 miljonus? Protams, tas izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība, bet tieši tas notika ar Kristīni Li Jiaksingu, 22 gadus vecu studenti no Malaizijas. Viņa domāja, ka neviens nepamanīs kļūdu, un izklaidējās uz pilnu banku. Tikai viena gada laikā viņai izdevās iztērēt $ 3,3 miljonus, no kuriem par vienu miljonu viņa nopirka sev luksusa rokassomas! Bet stāsts agrāk vai vēlāk beidzas, un Kristīne tika arestēta…

Šī ir Kristīne Lī  Jiaksingu no Malaizijas. Viņa mācās par ķīmijas inženieri Austrālijā. Pirms dažiem gadiem bankas kļūdas dēļ viņa savā bankas kontā saņēma 4,6 miljonus dolāru!

Tā vietā, lai paziņotu kādai iestādei, 19 gadus vecā Kristīne devās iepirkties, neko sev neliedzot!

Tikai gada laikā meitenei izdevās iztērēt $ 3,3 miljonus! Bez drēbēm un zīmolu somām, Lī iegādājās karalisku mājokli. Viņa pārcēlās uz penthausu ar skatu uz Hārborbridžas tiltu Rodā uz rietumiem no Sidnejas, par ko tiek maksāts 3 120 USD mēnesī!

Diemžēl, kāds beidzot pamanīja 4,6 miljonu pazušanu. Sievieti aizturēja Sidnejas lidostā, kad viņa mēģināja pamest Austrāliju.

Viņa tika apsūdzēta finanšu līdzekļu iegūšanā krāpnieciskā ceļā, kā arī noziedzīgā veidā iegūtu līdzekļu apzinātā tērēšanā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru