Kļuvis zināms, kā izskatīsies Meganas Mārklas kāzu kleita- pieejamas pirmās skices! FOTO

Pēc paziņojuma par prinča Harija un Meganas Mārklas saderināšanos, visa Lielbritānija, šķiet, ir sastingusi svinību gaidās. Pretēji amerikāņu tradīcijām, par kāzām maksās tikai karaliskā ģimene.

Tā nu ir sagadījies, ka Harijs vienmēr ticis salīdzināts ar viņa vecāko brāli. Kā viņš mācās, kā viņš uzvedas un kādas meitenes viņš satiek. Neizdosies izvairīties no šīs salīdzināšanas arī tovojošos svētku sakarā.

Šoreiz viņa rūgto likteni dalīs arī mīļotā, kuru jau pilnībā salīdzina ar Keitu Midltoni. Ģimene, ieradumi, tērpi – nekas neizbēg no mūsu uzmanības. Tā kā priecīgais notikums nav tālu, mēs nolēmām uzzināt, kā Megana šajā dienā izskatīsies.

Kāzas notiks 19. maijā, bet karaliskā ģimene jau ir sākusi tām gatavoties. Aktrises faniem visā pasaulē rodas jautājums, kāda būs meitenes kāzu kleita, kas precēs princi. Nesen kļuva zināms, ka kleitas dizaineris būs Inbal Dror no Izraēlas.

Žurnālisti bija pārsteigti par šo izvēli, jo Dror patīk atklāti apģērbi no caurspīdīgiem audumiem, un šī izvēle neatbilst Meganai. Iepriekš aktrise teica, ka viņa sapņo par klasisku, elegantu kleitu.

Tīmeklī parādījušās pat pirmās skices. Pirmajā skicē mēs redzam kleitu ar ļoti dziļu kakla izgriezumu, tādēļ maz ticams, ka Mārkla apstāsies pie šīs iespējas. Neskatoties uz to, dizaineris spējis ņemt vērā visas galvenās prasības, tostarp garās piedurknes. Otrajā attēlā redzams, kā kleita izskatās no aizmugures: gari svārki ar rišām un mežģīnēm uz muguras.

Trešajā fotogrāfijā mēs redzam otras kleitas skices. Tas ir daudz pieticīgāks apģērbs nekā pirmais, bet, nav tik interesants. Kleita ar lieliem, kupliem svārkiem un V-veida kakla izgriezumu. Slēgtāku tērpu ir grūti iedomāties.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

Pievienot komentāru