Ko astrologi tev nestāsta. 15 zodiakāli nesaderīgi, bet dzīvē kaislīgi pāri

Foto – Pixabay

Bieži mūs zināmiem cilvēkiem piesaista tīra kaisle, lai gan zināms, ka ilgtermiņa perspektīvā viņi nav mums piemēroti.

Astroloģijā tradicionāli saderīgas skaitās savas vai radniecīgas stihijas zodiaka zīmes.

Proti, Zemes zīmes (Mežāzis, Vērsis, Jaunava) ir saderīgi ar savas stihijas vai ūdens stihijas zīmēm (Vēzis, Skorpions, Zivis).

Uguns zīmes (Auns, Lauva, Strēlnieks) labi sader cita ar citu vai Gaisa zīmēm (Svari, Ūdensvīrs, Dvīņi).

Tāpat ir stihijas, kas parasti tiek uzskatītas par savstarpēji nesaderīgām, Zeme/Gaiss, Uguns/Ūdens, Gaiss/Ūdens, Zeme/Uguns. Taču mēs ne vienmēr rīkojamies pēc noteikumiem un ne vienmēr meklējam, kas mums ir labi ilgtermiņā, bet drīzāk to, kas mūs apmierina dotajā brīdī.

Lūk, 15 nesaderīgi pāri, starp kuriem bieži uzliesmo spēcīga jūtu ķīmija!

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMU PALĪDZĪBU AIZDEVUMAM @ 2% PROCENTU LIKMES

    Es nebiju pārliecināts, ka iegūstu likumīgu aizdevuma aizdevēju tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija uz slimnīcas gultas operācijas, kas prasa milzīgu naudu, un man arī vajadzēja nedaudz naudas, lai refinansētu un iegūtu labas mājas, tad man ir lai meklētu draugu palīdzību un kad vairs nebija nekādas cerības, es nolemju doties meklēt aizdevumu tiešsaistē un atrodu MARK WILLIAMS FONDUS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savai informācijai, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma iesniegšanas viņš vadīja manu aizdevuma summu bez slēptiem maksājumiem un es varēju parūpēties par sava dēla medicīniskajiem rēķiniem, atjaunot īres rēķinu un samaksāt parādu. Ieteikšu katram aizdevuma meklētājam sazināties ar MARK WILLIAMS FONDS ar ([email protected]), lai ērti un droši darītu.

Pievienot komentāru