“Ko es esmu izaudzinājusi?” Visa patiesība par Donalda Trampa attiecībām ar miesīgu māti!

Neskatoties uz to, ka Donalds raksturo Mariju kā “fantastisku māti un mājsaimnieci”, par galveno cilvēku savā dzīvē viņš uzskata savu tēvu – Frederiku Trampu.

Bērnības draugi arī apgalvo, ka vairāk uzmanības bērniem pievērsis tēvs, nevis māte. Viņa centās saglabāt distanci pat ar saviem ģimenes locekļiem. Donalda vecākā brāļa sens draugs teicis: “Viņi reti redzēja savu māti, bet viņi bieži vien redzēja ekonomisti.”

Psihologi, kuri analizē Amerikas Savienoto Valstu prezidenta uzvedību, saista viņa ātro dabu, nepārtraukto uzslavu nepieciešamību un slikto attieksmi pret sievietēm ar aukstajām attiecībām starp viņu un viņa māti.

Pēc psihologu domām, ciešas attiecības māti ļauj justies droši un iemācīties uzticēties cilvēkiem. Tas palīdz cilvēkam uzmanīgi novērtēt situāciju, saprotot, kas ir reāls un kas nav.

Donalda Trampa attiecības ar viņa māti bija tik aukstas, ka viņa vispār nesaprata savu dēlu. Viņa vēlmes un centieni viņai bija noslēpums. Varbūt ar pieciem bērniem Marija nevarēja pievērst pietiekamu uzmanību katram no viņiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru