Ko nozīmē Mēness atrašanās katrā zodiaka zīmē. Interesants horoskops

Ilustrācija – Pixabay

Mēness Jaunavas zīmē
Koncentrējas uzmanība un pastiprinās kriticisms. Tas ir laiks, kad svešā acī katrs salmiņš pamanāms, bet savā – baļķi grūti saskatīt. Mēness Jaunavas zīmē palīdz nodarboties ar plānošanu, intelektuālo un fizisko darbu. Šajās dienās ieteicams uzkopt māju, doties uz ķīmisko tīrītavu, pie friziera un kosmētiķa. Toties nav vērts ar kaut ko riskēt.

Neiesaka tievās zarnas, aizkuņģa dziedzera, žults sistēmas operācijas.

Mēness Svaru zīmē
Esot šajā zvaigznājā, Mēness sniedz pasaulei harmoniju un tiekšanos pēc komforta. Šajās dienās sevišķā vērtē ir elegance un komplimenti. Lai arī komerclietās īpaša veiksme nav gaidāma, droši var pirkt mākslas un sadzīves priekšmetus, mēbeles. Vienīgi jāturas tālāk no asiem priekšmetiem un pirotehnikas.

Nevēlamas nieru un virsnieru dziedzeru, liesas un urīnpūšļa operācijas.

Mēness Skorpiona zīmē
Šīs dienas izceļas ar apbrīnojamu aktivitāti un vēlmi visu izlemt tūlīt un tagad, neiedziļinoties apstākļu būtībā. Enerģija plūst pāri malām un izeju rod sadursmēs un konfliktos. Kaislības virmo arī personīgajās attiecībās. Šajā periodā ieteicams darboties ar automašīnām, mehānismiem vai doties medībās. Toties lietas, kas skar apdrošināšanu vai sociālo nodrošināšanu, labāk atlikt uz vēlāku laiku.

Nav ieteicamas dzimumorgānu un taisnās zarnas operācijas.

Mēness Strēlnieka zīmē
Tiek stimulēta vēlme būt pamanītam un aktīvi līdzdarboties sabiedriskajā dzīvē un norisēs. Vēstures analīze liecina, ka vairumā gadījumu masu politiskie pasākumi notikuši dienās, kad Mēness gājis cauri Strēlnieka zīmei. Veiksmīgs laiks doties tālākā ceļā, kontaktēties ar ārzemniekiem. Jāizvairās likt pamatus jaunbūvei un kāpt kalnos.

Neiesaka iegurņa un gurnu operācijas.

Mēness Mežāža zīmē
Šis ir izsvērtu lēmumu un konstruktīva darba laiks. Dienas labvēlīgas ģeoloģiskās pētniecības un lauku darbiem, darījumiem ar zemes īpašumiem un alpīnismam. Toties nodarbošanos ar sabiedriskām lietām labāk atlikt.

Nevēlamas ceļgala locītavas un kaulu operācijas.

Mēness Ūdensvīra zīmē
Nakts spīdekļa ceļš cauri šim zvaigznājam nes nestandarta situācijas un rosina ekstravagantu uzvedību. Labvēlīgs laiks jaunradei, intelektuāliem un draudzīgiem kontaktiem, datortehnikas un orgtehnikas iegādei. Bet no priekšniecības labāk izvairīties, un nav arī ieteicams ar kaut ko šokēt draugus un paziņas.

Nav ieteicamas varikozu vēnu un artēriju operācijas.

Mēness Zivju zīmē
Šis periods cilvēkam rada dvēseles apmulsuma brīžus. Parādās neaizsargātības izjūta, vēlēšanās būt saprastam un saņemt palīdzību. Šajā laikā veiksmīgi īstenojas kultūrprogrammas visās mākslas jomās. Izdevīgs laiks kādam palīdzēt, organizēt un rīkot ūdenstūrisma pasākumus, preču piegādi pa ūdensceļiem, nodarboties ar starpniecību.

Nevēlamas kāju pēdu operācijas.

Tas ir tikai neliels ieskats cilvēka un mēness attiecībās. Patiesībā tās ir daudz ciešākas un sarežģītākās. Pat dienas viducī, kad saule spīd visspožāk, mēs visi esam pakļauti mēness varai un kaprīzēm.

COMMENTS

Pievienot komentāru