Ko nozīmē Mēness atrašanās katrā zodiaka zīmē. Interesants horoskops

Foto – Pixabay

Visa mūsu dzīve ir pakļauta laika ritējumam. Mūsdienu cilvēki ir raduši mērīt zemes laiku – to, ko nosaka Zemes griešanās ap savu asi. Kosmiskā pulksteņa ciparnīcu veido 12 zodiaka zīmes, caur kurām bez apstājas riņķo Visuma strēles (planētas).

Mums, Zemes ļaudīm, kosmobioloģiskā pulksteņa galvenā strēle ir Mēness. Zinātne pierādījuši, ka Mēnesim ir ļoti spēcīga gravitācijas ietekme uz visiem Zemes slāņiem: paceļas un nolaižas Zemes garoza (planētas elpa), divreiz diennaktī paceļas un krītas arī viss Pasaules okeāna ūdenslīmenis (paisumi un bēgumi), veidojas cikloni un atmosfēras frontes. Arī biosfērā šī nelielā Zemes pavadoņa ietekmē notiek gigantiskas pārmaiņas.

Protams, cilvēks nestāv savrup no visiem šiem procesiem un tāpat ir pakļauts Mēness pulksteņa ritējumam. Kā mūs un mūsu veselību ietekmē Mēness atrašanās tajā vai citā zodiaka zīmē?

Cilvēks vienmēr jūtas sliktāk, kad Mēness iet cauri viņa zodiakam. Mēness atrašanos zodiakā ļoti svarīgi ņemt vērā, plānojot ķirurģiskās operācijas.

Mēness Auna zīmē
Emocijas dominē pār saprātu. Lēmumi tiek pieņemti spontāni. Gribas rīkoties. Kā atbilde uz dažādiem šķēršļiem parādās agresija. Pietrūkst izturības un pacietības. Šīs dienas veiksmīgas ar industriju, tehniku, metāliem, uguni un armiju saistītām lietām. Toties nav ieteicams slēgt dažādus līgumus.

Nav vēlamas galvas un galvaskausa operācijas.

Mēness Vērša zīmē
Uzturoties šajā zvaigznājā, Mēness sniedz atskurbumu, pastiprina izdevīguma nojausmas, atvieglo komercdarījumus un tirdznieciskas operācijas. Pieaug vēlme izbaudīt dzīves priekus un jūsma par skaisto. Veiksmīgs laiks visam, kas saistīts ar modi un mākslu.

Nav ieteicamas ausu, rīkles, mandeļu un vairogdziedzera operācijas.

Mēness Dvīņu zīmē
Cilvēki kļūst komunikablāki un ir spējīgāki uztvert informāciju. Ideju pārbagātība. Taču to konkrēta realizācija šajā laikā ir apgrūtināta, labāk šīs dienas izmantot zinātniskam darbam, diskusijām, dokumentu un korespondences sagatavošanai un kārtošanai, autoizbraukumiem un pārgājieniem.

Nevēlamas bronhu, plaušu, kā arī roku operācijas.

Mēness Vēža zīmē
Cilvēki kļūst emocionāli ievainojamāki un ātrāk aizvainojami. Svešās lietās šajās dienās labāk degunu nebāzt. Daudz prātīgāk tās veltīt mājas darbiem, sadzīves lietām, produktu krājumu gatavošanai. Veiksmīgs laiks sākt virsūdens būvju celtniecību.

Neiesaka piena dziedzeru, kuņģa, aknu un resnās zarnas operācijas.

Mēness Lauvas zīmē
Pastiprinās cilvēka īpašnieciskie instinkti, aktivizējas lepnuma un neatkarības jūtas. Krasi izpaužas līdera īpašības. Šajās dienās ieteicams iegūt jaunus draugus, pirkt apģērbu, kosmētiku un dārglietas, rīkot izsoles, loterijas un saviesīgus vakarus.
Nav vēlamas sirds, aortas, mugurkaula un diafragmas operācijas.

COMMENTS

Pievienot komentāru