Ko simbolizē un piesaista katras krāsas svece? Maģiski padomi


Pirmajā acu uzmetienā var šķist, ka krāsai, materiālam un sveces lielumam ir otršķirīga nozīme. Taču tas tā nav. Praktiķi zina – dažādiem mērķiem nepieciešams savs, noteikts sveces veids. Piemēram, vienas krāsas sveces piesaista naudu, bet citas krāsas sveces pamodina kaisli starp laulātajiem. Pirmās labāk iedegt pie darba galda, bet otrās – guļamistabā.

Labākā izvēle rituālajai svecei ir vasks. Tas ir dabīgs materiāls, kas saistīts ar dzīvu spēku. Kopā ar uguni tas nodrošina ticamu rezultātu, veicot zīlēšanu ar sveci, un arī labi noder rituālu veikšanai. Vaska svece, kas pagatavota pašu rokām, būs spēcīgāka par veikalā pirkto.

Bet ne vienmēr iespējams izgatavot sveci mājas apstākļos. Šajā gadījumā vaska vai parafīna sveci var iegādāties. Ievies sveci, un laiku pa laikam aizdedzot to, tu izmainīsi sava mājokļa enerģētiku, bet kopā ar to arī savu dzīvi.

Sveces krāsas bagātības, mīlestības un veiksmes piesaistīšanai

Pirms iegādāties sveci, izlem, kādam mērķim tu to izmantosi. Vaska sveču un to krāsu nozīme ir ļoti atšķirīga. Atkarībā no tā nepieciešams izvēlēties tavai situācijai piemērotu krāsu.

Baltā krāsa. Šādas sveces ir labas aizsardzības rituālu veikšanai. Tā nomierina un sniedz harmoniju. Baltu sveci labi aizdegt guļamistabā, ja esi sastrīdējies/sastrīdējusies ar mīļoto cilvēku. Gaišais materiāls arī ir labi piemērots meditācijai uz sveces liesmu.

Dzeltenā krāsa. Šāda svece strādā ar mājokļa enerģētiku, piesaistot labklājību un atbrīvojot no negatīvā. Tiek uzskatīts, ka tā labvēlīgi ietekmē arī noskaņojumu, uzlabojot cilvēka iekšējo stāvokli. Sveci var aizdegt kopā ar vīraku vai aromātiskajām eļļām, lai pastiprinātu tās efektu. Teicams papildinājums būs pareizi izvēlēti aromātiskie kociņi, kas piesaista mīlestību vai bagātību.

Sarkanā krāsa. Šī krāsa tiek vienlaikus uzskatīta par asins un kaislības krāsu. To izmanto pieburšanā, lai iedegtu kaisli, bet sarkanas krāsas svecīte var kalpot arī aizsardzībai. Tā nostiprinās organismu, dāvās spēkus cīņai ar apstākļiem, aizsargās īpašnieku no enerģētiskiem triecieniem. Apstaigājot savu mājokli ar iedegtu sarkanu sveci, tu pasargāsi to no negatīvā.

Oranžā krāsa. Veiksmes krāsa. Šādu sveci ir labi iedegt pirms atbildīga pasākuma, piemēram, uzstāšanās publikas priekšā, randiņa vai darījuma, kuram noteikti jābūt tev par labu.

Zaļā krāsa. Naudas krāsa. Aizdedzot mājoklī zaļu sveci, tu liec Visumam saprast, ka gribētu uzlabot savu finanšu stāvokli. Ar zaļu

COMMENTS

Pievienot komentāru