Kuģis, kas pazuda Bermudu trīsstūrī, atgriezās pēc 90 gadiem! FOTO

Kad patruļas pārstāvji uzkāpa uz kuģa, viņi nespēja noticēt savām acīm: viss interjers liecināja, ka kuģis pavadījis bez apkalpes vairākus gadu desmitus. Visa komanda, šķiet, pazudusi no kuģa vienā mirklī. Pēc pārbaudes tika atrasta kapteiņa Maijera dienasgrāmata. Zvejas žurnālā nebija nekādas norādes par to, kas noticis uz kuģa. Ir zināms tikai tas, ka 29. novembrī kuģis atstāja Čarlstonu (Dienvidkarolīna) un devās uz Havanu piegādāt 2340 tonnu akmeņogļu. Tikai divas dienas pēc atiešanas kuģis pazuda uz 90 gadiem.

4

Kubas varas iestādes ir apsolījušas veikt detalizētu izmeklēšanu, un beidzot atrisināt 90 gadus seno noslēpumu.

Bermudu trīsstūris atrodas reģionā starp Miami, Puertoriko un Bermudu salām. Šajā vietā nogrimuši desmitiem kuģu, desmitiem lidmašīnu pazudušas bez pēdām vai avarējušas. Bermudu trīsstūris ir uzskatāma par paranormālu parādību vietu, un tās noslēpums līdz šim nav noskaidrots. Ir daudz teoriju, no citplanētiešu mahinācijām līdz noslēpumainajai Atlantīdai.

5

Tomēr zinātnieki ir atspēkojusi visus šos mītus, un visos negadījumos vaino cilvēka faktoru. Noslēpumainā Cotopaxi parādīšanās beidzot var izgaismot Bermudu trīsstūra noslēpumu. Un kas zina, varbūt tad šī naidīgā, noslēpumainā un draudīgā vieta pārstās mūsu sirdīs būt tik šausmīga…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru