Kur tu šobrīd visvairāk gribētu atrasties? Uzzini, kā tev pietrūkst!

Ikdienas skrējienā nereti laupām sev dārgo laiku, kas vajadzīgs, lai kļūtu patiesi laimīgi. Reizēm mums pietrūkst pavisam vienkāršu, bet tomēr svarīgu lietu. Ja gribi uzzināt, kā tev pietrūkst, izmēģini šo testu!

Nedaudz atslābinies un paskaties uz astoņām skaistām vietām. Katra no tām ir burvīga savā īpašā viedā.

Kuru izvēlējies?

1. Soliņš dārzā
Tev vajadzīga sabiedrība, sarunas. Ne tikai pāris vārdu, bet ilgas un dvēseliskas sarunas. Atrodi laiku senam draugam, palūdz veltīt tev laiku. Lai varētu runāt kaut līdz rītam, pļāpāt par visu pasaulē, pagātni, tagadni, nākotni.

2. Taciņa mežā
Tev vajadzīgs kaut kas jauns, pārmaiņas. Visticamāk – ne kardinālas. Dzīves pamati tevi apmierina. Bet kādas pārmaiņas, kaut vai ārējas, un uzlabojumi ir vajadzīgi. Varbūt jāmaina frizūra, ģērbšanās stils? Jāpārvieto mēbeles dzīvoklī? Jāapgūst jauna profesija vai jāpaplašina darbošanās joma?

3. Kafejnīca ar skaistu skatu
Tev nepieciešams atsvaidzināt jūtas, piešķirt garšu dzīvei. Tā kļuvusi pārāk pelēcīga. Palīdzēs kāds ceļojums uz citu valsti vai pilsētu. Varbūt pamēģini kādu neierastu nodarbi: jāšanas sportu, peintbolu, izlec ar izpletni. Bet muļķīgi riskēt gan nevajag!

4. Mājiņa kalnos
Tu sapņo par mierīgu, vienkāršu dzīvi. Tu esi ļoti noguris. Ideālā gadījumā tu gribētu aizbraukt kaut kur dabā, kur nav cilvēku. Kurināt krāsni, audzēt dārzeņus, iegādāties govi vai kaut vai kazu. Vakaros klausīties sienāžus, aizmigt, līstot lietum, bet pamosties no putnu dziesmām un ceriņu smaržas.

5. Ezers
Tev vajadzīga brīvība. Tu smoc pašreizējā dzīvē. Tu gribi justies kā vējš, nedomājot par sekām. Lido turp, kur tevi sauc sirds!

6. Skaists pagalmiņš
Tev nepieciešama normāla dzīve. Visparastākā, bez augstiem kāpumiem un kritumiem, bez galējībām. Izmēģini kaut ko sakārtot. Izveido noteiktu režīmu un to ievēro. Izplāno savas dienas. Kaut kam jābūt nemainīgam – rīta rosmei, pusdienas laikam, pastaigai pirms miega.

7. Bāka
Tev vajadzīgs sapnis, kāda cerība. Kaut kas, ko var gaidīt, kurp iet. Reāls sapnis, kuru iespējams īstenot. Ne pārāk viegli pieejams, kuru nevar realizēt jau rīt. Ceļu uz sapni jāveido darbam, pieredzei, pacietībai un izturībai.

8. Terase pie ūdens
Tev vajadzīgs atvaļinājums tādā vietā, kur daudz saules un nekādu rūpju. Nav noteikti jānonāk līdz izdegšanai. Tev jāuzsūc saule, tās dzīvinošais siltums. Atgriezies jutīsi milzīgu enerģijas pieplūdumu.

Pievienot komentāru