Kurām horoskopa zīmēm īpaši jāpiesargās Saules un Mēness aptumsumos? + Aptumsumu horoskops 2020. gadam!

Mēness vai Saules aptumsumi senatnē tika uzskatīti par ļoti bīstamiem astronomiskiem notikumiem. Kā rāda pieredze, tie reti paiet bez sekām cilvēku pasaulē.

Katru gadu notiek aptuveni pieci aptumsumi, pilni vai daļēji. Saules un Mēness aptumsumi atšķiras pēc enerģijas un ietekmes uz cilvēku apziņu un notikumiem sabiedrībā. Paredzēt notikumus šādās dienās ir gandrīz neiespējami spēcīgas enerģijas disonanses dēļ.

Saules aptumsuma briesmas

Kad Mēness paceļas starp Sauli un Zemi, tas aizsedz Saules gaismu. Šī ir ļoti skaista astronomiska parādība, bet kopējo Saules aptumsumu tajā pašā reģionā var novērot aptuveni reizi 200 gados.

Kad Mēness aizsedz sauli, visā pasaulē notiek dažādi negatīvi notikumi. Saules aptumsums ietekmē mūs ne vienmēr un dažādos veidos. Tādu zīmju pārstāvji kā Strēlnieks, Auns un Lauva ir visvairāk pakļauti negatīvai ietekmei. Šīs zīmes pieder Uguns elementam, tāpēc Saules aptumsuma laikā šiem cilvēkiem vajadzētu būt uzmanīgākiem.

Kad Mēness paceļas Saules priekšā, tas izraisa iekšējas emocionālas problēmas, pastiprinātu tieksmi pēc sliktiem ieradumiem un iepriekšējo solījumu pārkāpšanu. Tādās dienās ir daudz ķildu un pārpratumu. Daudzi cilvēki vēlas visu pamest un kaut kur aizbraukt, mainīt situāciju.

Labāk šādus plānus neveicināt, jo ceļojumi Saules aptumsuma dienās ir ļoti bīstami – var notikt kaut kas neparedzēts, kas tos izjauks.

Lielos uzņēmumos šādās dienās valda haoss, jo tiek pārkāpta komandas integritāte. Vismazāk tiek ietekmēti augi un rūpnīcas, kurās viss ir mehanizēts.

Kolektīvā darba efektivitāte ir ievērojami samazināta – Saules aptumsuma dienās labāk ir strādāt vienam, novērst dažas personiskās problēmas.

Aptumsumu horoskops 2020. gadam. Kā tie mūs ietekmēs?

Šķir nākamo lapu un lasi par Mēness aptumsumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru