Vārds cilvēku aizsargā! Kuri ir spēcīgākie sieviešu vārdi?


Daudzi aizdomājas, kā pasargāt sevi un tuviniekus no ļaunas acs vai lāsta. Vairākumam pirmie prātā ienāk talismani un amuleti, bet parasti nezinām, ka par amuletu var kalpot arī cilvēka vārds.

Starp citu, vārda aizsardzības spēks nav gluži tas pats, kā šī vārda enerģētika. To var sniegt arī pavisam cits vārds!

Vispārējie nosacījumi sieviešu vārdiem, kas kalpo kā amuleti.

Pirmais un samērā spēcīgais variants sieviešu vārdiem – amuletiem – ir vārdi, kuriem ir spilgti izteikts vīriešu vārdu analogs: Andra, Anda, Aleksandra, Viktorija vai Roberta. Šo vārdu vīrišķīgais aizsākums lieliski palīdz kā aizsardzība pret ļaunu aci un noskaudumu, kas darbosies visas dzīves garumā.

Vēl jāņem vērā, ka burta “R” klātbūtne vārdā padara cilvēku noturīgāku pret negatīvu maģisku ietekmi, palielinot vispārējo enerģētiku. Šis ir tautas ticējums, kuru apstiprinājis laiks un novērojumi.

Ja izvēlēsies divus vārdus, aizsardzība pastiprināsies, jo dēmoniem būs grūti uzzināt meitenes otro vārdu, uzskata ezoteriķi. Var nosaukt meiteni kādā kristietībai svešā vārdā, bet kristībās dot otru vārdu – jau pēc reliģijas likumiem.

Tas ir lielisks risinājums, jo ļauj izvēlēties jebkuru – ne “garīgu” vārdu ikdienas lietošanai un pasei. Slepenais vārds paliek slepens.

Divus vārdus var dot jebkurā gadījumā. Ja neesi kristietis, vienkārši mājās sauc bērnu citā vārdā. Tādējādi aizsardzība pret negatīvu ietekmi tiks pastiprināta vairākkārt. “Mājas” vārds būs kaut kas līdzīgs talismanam!

Spēcīgākie sieviešu vārdi pēc daudzu ezoteriķu domām ir Aleksandra, Barbara, Olga, Viktorija, Katrīna.

Pievienot komentāru