Labo vārdu horoskops. Kā paslavēt katrā horoskopa zīmē dzimušu vīrieti?

Foto – Pixabay

Nav noslēpums, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet ne tikai caur vēderu. Vismaz tikpat svarīgi, ja ne vēl svarīgāki ir labi vārdi, uzslavas un komplimenti. Teiksi, ka sievietei ir līdzīgi? Jā, bet teikt komplimentus sievietei ir kaut kā vieglāk un ierastāk.

Labas lietas notiek tad, kad jūsu partneris zina, ka jūs viņu cienāt. Jūs varat viņam izteikt uzslavas, komplimentus vai koķetus glaimus. Svarīgi ir iemācīties atrast pareizos vārdus, lai sasniegtu savstarpēju sapratni un saglabātu mīlestību. Lūk, kādus “burvju vārdus” vēlas saņemt katras zodiaka zīmes vīrieši.

Auns
“Spīdoši! Es nekad neesmu redzējusi, ka kāds kaut ko tādu darītu!”

Mērķtiecīgais, enerģiskais, ideju pilnais Auns ir jebkuras komandas līderis. Aunam ir svarīgi, lai viņu atzītu par celmlauzi un neviena iespēja viņam nepaietu garām. Vienkārši atgādiniet Aunam, ka viņš tāds ir vienīgais.

Vērsis
“Cik skaisti un izjusti!”

Neviens tā neciena zemes skaistumu, kā to dara Vērsis. Burtiski visā viņš spēj atrast unikālas emocijas. Ja viņš vēlas padalīties ar jums savos novērojumos, neatstājiet viņa paustās sajūtas bez ievērības.

Dvīņi
“Ko izmēģināsim nākamreiz? Kas tev nāk prātā?”

Dvīņi ir universāls kustības un jaunu ideju avots. Radošums ir viņa degviela. Tāpēc atbalstiet viņa vēlmi radīt kaut ko unikālu un mesties iekšā procesā ar pilnu sparu.

Vēzis
“Varbūt paliksim šodien mājās? Es pagatavošu garšīgas vakariņas”

Neraugoties uz to, ka mājās sēdētājs Vēzis arī pats mīl gatavot, ceļš uz viņa sirdi iet caur vēderu. Jo vairāk rūpju jūs Vēzim izrādāt, jo vairāk uzmanības viņš dāvās jums.

Lauva
“Es nepārstāju par tevi sajūsmināties!”

Neviens cits tā nemīl veiksmi un uzmanību pret sevi kā Lauva. Kamēr jūsu komplimenti būs patiesi, viņš jūs dievinās kā savu vienīgo karalieni.

Jaunava
“Man nepietiek pacietības. Lūdzu, palīdzi man ar šo lietu tikt galā!”

Jaunava vīrietis ir miera iemiesojums un viņam patīk analizēt jebkuru situāciju. Nav tāda uzdevuma, kuru viņš nespētu atrisināt. Šajā zīmē dzimušais vīrietis kļūst vēl laimīgāks, kad ir nepieciešama viņa palīdzība.

Šķir nākamo lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru