Lai piesaistītu bērnu uzmanību, anatomijas skolotāja visu izskaidro, izmantojot sevi pašu! FOTO/ VIDEO

Katrs no mums ir gājis uz skolu un ļoti labi zina, cik garlaicīgas mēdz būt mācības. Atklāti sakot, vien daži skolotāji prot pievērst bērnu uzmanību savam mācību priekšmetam. Lai to spētu, ir jābūt ievērojamam pedagoģiskajam talantam.

Bet tiem skolotājiem, kuri patiesi dzīvo ar savu profesiju, iekaro visu skolēnu cieņu! Mēdz teikt- pasaulē nav garlaicīgas zinātnes, ir tikai slikti skolotāji.

Holandiešu bioloģijas skolotāja Debija Hērensa ir viena no tiem skolotājiem, kuri pilnībā velta sevi savam iecienītākajam mācību priekšmetam. Viņas vadītās stundas video ātri izplatījās internetā, izraisot nepieredzētu interesi visā pasaulē!

Šī skolotāja nāca klajā ar viltību, kā piesaistīt skolēnu uzmanību anatomijas stundās. Stundas laikā Debija uzkāpa uz galda un novilka virsdrēbes. Zem tām bija kostīms ar muskuļu zīmējumu!

Pēc Debijas teiktā, šī ideja ienāca galvā nejauši. Pēc tam, kad viņa redzēja ekscentriski ģērbušos sievieti zeķbiksēs ar muskuļu attēlu. Tieši tad bioloģijas skolotāja saprata, ka šāds tērps ir lielisks uzskates līdzeklis!

Nākamajā dienā Debija izstāstīja savu ideju skolas direktoram. Viņam iepatikās skolotājas novatoriskā ideja un viņš deva tai zaļo gaismu!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru