Laimīgi kopā! Šim vīrietim ir 39 sievas, 94 bērni un 33 mazbērni- un visi dzīvo zem viena jumta! FOTO

2

“Es jūtos tā Kunga izvēlēts” saka Zionz. “Viņš ir licis uz mani atbildību par tik lielu skaitu cilvēku. Es esmu ļoti laimīgs, jo esmu vīrs 39 sievām un esmu vislielākās ģimenes pasaulē galva.” Ģimenē valda gandrīz militārā disciplīna: vecākā no sievām organizē mājas darbos savas “kolēģes”. Uz sievu pleciem ir tīrīšana, ēdiena gatavošana, veļas mazgāšana un iepirkumi. Vienās vakariņās ģimene var apēst 30 vistas un gandrīz 100 kilogramus rīsu!

4

Vienā gadā Zions apprecēja uzreiz desmit sievietes. Viena no viņa sievām, 35 gadus vecā Rinkmini saka, ka visas cenšas palikt tuvu Zionam, jo viņš ir ne tikai svarīgākā persona ģimenē, bet arī skaistākais vīrietis pilsētā. Ģimenes galva guļ atsevišķā istabā lielā divguļamā gultā. Viņa sievas guļ ar viņu pēc grafika.

5

Pēc kādas sievas teiktā, ģimenē viens ar otru labi satiek. Lūk, viss ir balstīts uz “savstarpēju cieņu un mīlestību.” Zions ir reliģiskas sektas, kas pieļauj poligāmiju, loceklis. Lai palielinātu savu sektu, viņš turpina meklēt jaunas sievas, un pat plāno doties uz ASV, lai apprecētos vēlreiz.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru