Latviete Karolīna Matrosova kronēta par “Vice Mis” konkursā “World Miss University”

Publicitātes foto

Ceturtdien, 20. decembrī, Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā norisinājās starptautiskais skaistumkonkurss “World Miss University”, kur 52 meiteņu konkurencē Latvijas pārstāve Karolīna Matrosova kronēta par pirmo “Vice Mis”, kā arī papildus tam viņa ieguva īpašo titulu “Mis Sirsnība”.

Iegūtā augstā otrā vieta nozīmē arī to, ka turpmāko gadu Karolīna būs konkursa oficiālā vēstnese par inteliģenci un zināšanām.

Konkurss norisinājās no 14. līdz 21. decembrim, un nedēļas laikā dalībnieces tika vērtētas ne tikai pēc vizuālā tēla, bet arī pēc erudīcijas. Viens no obligātajiem nosacījumiem dalībai konkursā – delegātei obligāti jābūt kādas augstākās izglītības iestādes studentei, un Karolīna šajā konkursā pārstāv Valsts policijas koledžu.

Par konkursa uzvarētāju kļuva Kostarikas pārstāve Adriana Moya. Kopā tika nosauktas pirmo sešu vietu ieguvējas.

Konkurss “World Miss University” tiek rīkots jau kopš 1986. gada, un tajā piedalījušās delegātes no 70 pasaules valstīm, Konkursu rīko prezidenti no Starptautiskās Universitāšu asociācijas (International Association of University). Asociācija pārstāv akreditētās augstākās izglītības iestādes, to skaitā arī Oksfordas Universitāti, Hārvarda Universitāti, Kembridžas Universitāti un citas.

Pievienot komentāru