Laulību ceremonijas laikā līgava nodzina matus. Iemesls liek apraudāties… FOTO

1

42 gadu vecumā Kregam uzstādīja šausminošu diagnozi- aizkuņģa dziedzera vēzis. Slimība tika atklāta agrīnā stadijā, un vīrietim bija visas izredzes atveseļoties. Taču tas lika Kregam aizdomāties par to, ka dzīve var aprauties katrā brīdī un nav vērts to veltīgi tērēt.

2

“Es Džoannu iemīlēju no pirmā acu skata. Bet tajā laikā es biju diezgan kautrīgs un neuzdrošinājos viņai to atklāt. Tad viņa apprecējās, bet es samierinājos ar drauga lomu. Pat tad, kad viņa izšķīrās, es nesaņēmos viņai izstāstīt par savām jūtām. Bet tagad es sapratu, ka ir jārīkojas!” stāsta Kregs.

3

Viņš atzinās Džoannai mīlestībā un viņa atbildēja Krega jūtām. Pēc 18 mēnešiem viņi kļuva par vīru un sievu.

4

Turklāt slimība pievērsa Krega uzmanību citiem sirgstošiem cilvēkiem. Kopā ar Džoannu viņi nodibināja labdarības fondu, kas palīdz ar vēzi slimajiem cilvēkiem. Pāris veica pirmo iemaksu 2700 mārciņu apmērā. Un, lai piesaistītu papildu uzmanību fondam, Džoanna nolēma noskūt kailu galvu kāzu ceremonijas laikā.

5

“Šī ideja radās spontāni. Mēs ar Kregu apmeklējām onkoloģisko klīniku, kur sarunājāmies ar pacientiem. Daudzi no viņiem, īpaši jaunas meitenes, nēsāja parūkas, jo ķīmijterapijas dēļ bija zaudējuši savus matus. Es nolēmu, ka varu ziedot savas lokas kādam no slimajiem.” savu rīcību raksturo Džoanna.

6

Matu nogriešanas ideja radās ceremonijas laikā. Šis delikātais uzdevums tika uzticēts jaunās ģimenes draugam Braenam Volšam.

7

“Kad es pirmo reizi paskatījos uz Džoannu, kas bija palikusi bez matiem, es zaudēju valodu. Viņa izskatījās vienkārši lieliski!” savās emocijās dalās Kregs.

8

“Papildus līdzekļu piesaistei, mēs arī vēlamies veicināt izpratni par slimību, piemēram, aizkuņģa dziedzera vēzi. Galu galā, šīs slimības gadījumu skaits pieaug ar katru gadu, un mirstības līmenis ir virs 80%!” stāsta Džoanna.

9

Kāzu fotogrāfe Kimberlija Strata dalās savos iesmaidos: “Es ļoti baidījos, ka šajās kāzās valdīs drūma noskaņa. Par laimi, es kļūdījos. Jaunlaulātie izskatījās jautri un laimīgi, burtiski izstaroja optimismu. Šīs bija vienas no laimīgākajām kāzām, kādas man nācies redzēt!”

10

Atliek vien pārim novēlēt laimīgu un ilgu kopdzīvi, kā arī Kregam stipru veselību, jo priekšā vēl cīņa ar ļauno slimību!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru