Lēnais slepkava 30 gadus dzīvoja viņas pašas mājā…

Ārsti cīnījās ar noslēpumaino sievietes slimību, cenšoties noteikt tās cēloņus. Viņai diagnosticēja:
  • Kopējo mainīgo imūndeficītu;
  • Laima slimību vai ērču boreliozi;
  • sistēmisku iekaisuma reakcijas sindromu;
  • alerģisku akūtu koronāro sindromu.

Bet nekas nepalīdzēja. Mūžīgas analīzes, veltīga ārstēšana, un visam pa vidu- sievietes ciešanas. Pavisam nesen ārstiem bija iespēja izgaismot viņas slimību. Dana pavadīja savu dzīvi mājā, kas bija melnā pelējuma skarta. Un šis pelējums bija viņu inficējis. Bet problēma bija tā, ka Anhaltes organismā bija dažas ģenētiskas mutācijas, kas neļāva iekārtām identificēt parazitāro vielu agrāk.

Tikai pēc vairāku ģenētisko testu veikšanas ārsti pārliecinoši norādīja uz nelaimes vaininieku. “To bija grūti izdarīt, bet tas ir tā vērts. Pirmo reizi es sapratu, ka mana daudzu gadu pieredze nav bijusi veltīga!” dalās ārsts, kas sievietei veica analīzes.

Visbiežāk pelējuma (kas dzīvo daudzās mājās) negatīvā ietekme izpaužas kā alerģijas. Lai gan cilvēki ar elpošanas ceļu vai imūnajām slimībām sekas var būt daudz nopietnākas. Gadījums ar Danu ir retums.

Lai pasargātu sevi no kaitīgā pelējuma, ir svarīgi saglabāt normālu mitruma līmeni telpā, regulāri vēdināt virtuves un vannas istabas, kā arī periodiski uzkopt, lietojot pretsēnīšu līdzekļus.

Ārsts, protams, tūlīt brīdināja sievieti mainīt dzīvesvietu un pat atstāt visas vecās lietas, jo nav izslēgts, ka arī tās ir inficētas. Danai tas ir milzīgs zaudējums, taču veselība ir svarīgāka.

Tagad viņa mēģina stāstīt savu stāstu, lai vēl kāds nepiedzīvotu ko līdzīgu. Viņi pat neplāno pārdot inficēto māju…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru