Lenormānas kāršu prognoze katrai horoskopa zīmei. Kas gaidāms nedēļas nogalē?

Planētas un zvaigznes jau sniegušas savus ieteikumus nedēļas nogalei. Bet ko par to saka Lenormānas kārtis?

Tālāk uzzini Lenormānas kāršu prognozi katrai zodiaka zīmei, to nozīmi un prognozes par situācijas vispārējo attīstību tuvākajās dienās.

Prognoze ir pietiekami vispārēja, tikai tu pats, zinot savus uzdevumus un problēmas, kas prasa risinājumu, varēsi vislabāk saprast kāršu dotos mājienus!

Auns (21.03 – 20.04)

Tava kārts – Pūces

Nemiers, šaubas. Situācija attīstās ne tā, kā tu būtu gribējis, liela iespēja pieņemt nepareizu lēmumu.
Ja iespējams, atturies no jebkādas darbības.

Vērsis (21.04 – 20.05)

Tava kārts – vēstule

Svarīga informācija, ziņas. Notikums vai vēstis, kas var būtiski mainīt tavu biznesu, attiecības, mērķus. Esi elastīgs, pielāgojies mainīgajai situācijai, tad tā izrādīsies tev labvēlīga.

Dvīņi (21.05 – 20.06)

Tava kārts – Lilijas

Vara, gods, godīgums. Lieliskas perspektīvas lietišķos jautājumos – tu nodarbojies ar to, kas tev patīk un izdodas. Tava rīcība nesīs tev pārticību, lepnumu par labi padarītu darbu, apkārtējo atzinību par taviem nopelniem. Papildu pilnvaru iegūšana, spēcīgs labvēlis.

Vēzis (21.06 – 22.07)

Tava kārts – Lapsa
Viltība, krāpšanas mēģinājums, intrigas. Tevi var maldināt apzināti vai nejauši. Neuzticama, nepilnīga vai kļūdaina informācija. Neizdari sasteigtus secinājumus, pārdomā visu vēlreiz.

Lauva (23.07 – 22.08)

Tava kārts – Žurkas

Zādzība, zaudējumi. Mēģinājums atņemt kaut ko tev piederošu – īpašumu, naudu, varu, autoritāti. Esi piesardzīgs, izvairies no riska, rīkojies apdomīgi.

Jaunava (23.08 – 23.09)

Tava kārts – Atslēga

Pareizs lēmums, izeja no situācijas Atslēga ir tavās rokās, risinājums jau atrasts. Rīkojies nešauboties, tu esi uz pareizā ceļa.

Svari (24.09 – 23.10)

Tava kārts – Izkapts

Kārts brīdina par iespējamām nepatikšanām, draudiem un iesaka būt uzmanīgam, precīzam, pārdomāt jebkuru soli. Tādējādi no nepatikšanām būs viegli izvairīties.

Skorpions (24.10. – 21.11)

Tava kārts – Suns

Uzticami draugi. Palīdzība, panākumi komandas darbā, kopīgā rīcībā. Droši paļaujies uz draugu padomu un palīdzību – šobrīd tev tas ir ļoti nepieciešams. Piemērots laiks jaunu kopīgu projektu sākšanai.

Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Tava kārts – Kalns

Nepārvarams šķērslis. Apstājies un meklē citu ceļu, citu risinājumu – vienkāršāku un iedarbīgāku.

Mežāzis (22.12 – 19.01)

Tava kārts – slota
Strīds, konflikts. Aizskartas tavas intereses, kāds pārkāpis robežu un iegājis tavā teritorijā. Pastāvi uz savu, savām pozīcijām, argumentē un mierīgi pierādi, ka tev taisnība. Apvaldi emocijas, rīkojies aukstasinīgi.

Ūdensvīrs (22.01 – 18.02)

Tava kārts – Āboliņš

Veiksme, labas attiecības. Darījumos veiksies, tavas gaidas piepildīsies. Tomēr nedrīkst neko atstāt pašplūsmā.

Zivis (19.02 – 20.03)

Tava kārts – krusteceles

Tālākā ceļa izvēle, variantu apdomāšana. Sarežģītā izvēles situācijā uzticies intuīcijai, iekšējai balsij, neklausies svešinieku viedoklī. Izdari savu izvēli un nekad to nenožēlo.

Pievienot komentāru