Ļepss parāda savu jauno sievu. Tagad kļūst skaidrs, kādēļ viņš viņu slēpa no visiem… FOTO,VIDEO

Grigorija Ļepsa fenomens neliek mieru gan kritiķiem, gan gruzīnu izcelsmes dziedātāja pielūdzējiem. Viņš ir daudzu sieviešu elks, kā arī unikālā balss vokāla īpašnieks.

Ir jāatzīst: viss, ko Ļepss izpilda, tiek izpildīts dramatiski un no sirds dziļumiem. Starp citu, jau vairākus gadus pēc kārtas slavenais mākslinieks atrodas Krievijas piecu visaugstāk apmaksāto dziedātāju topā.

Kopumā, Ļepsa talantu atzīst pat tie, kuriem sevišķi nepatīk viņa mūzika un tās žanrs.

Ne reizi vien, Grigorijs Ļepss bija precējies. Pirmoreiz Grigorijs apprecējās ar draudzeni, ar kuru kopā reiz mācījies mūzikas institūtā – ar Svetlanu Dubinsku. Svetlana bija ļoti populāra priekš pretējā dzimuma pārstāvjiem, tādēļ, pašsaprotami, Grigorijs nevarēja nepamanīt šādu meiteni! Tolaik, Grigorijs pelnīja iztiku dzīvošanai, dziedot naktsklubos pēc mācību dienas beigām.

Šī dēka skaisti un strauji attīstījās, bet drīz mūziķi piesauca dienēt uz armiju. Neskatoties ne uz ko, Svetlana tomēr sagaidīja mīļoto, un pēc tam pāris nosvinēja kāzas. 1984. gadā viņiem piedzima meitiņa, kuru nosauca par Ingu.  Bet nepārtrauktie konflikti ar laulātā vecākiem noveda pie tā, kā vienā skaistā dienā Dubinska savāca mantas un aizgāja prom no mājām.

Ar savu otro sievu Grigorijs Lepss iepazinās 2000. gadā. Anna strādāja kā dejotāja pie Laimas Vaikules. Piemīlīgā izskata blondīne iekaroja pieviltā vecpuiša sirdi.

Pēc iepazīšanās ar Annu Ļepss it kā nedaudz atdzīvojās, un kādu laiku vēlāk bildināja meiteni. Pašsaprotami, viņa atteicās, jo viņa jau bija aizņemta citās attiecībās.

Bet mākslinieks nebija pieradis saņemt atteikumus un izlēma par jebkādu cenu dabūt balerīnas piekrišanu. Viņš dāvināja viņai puķes, vadāja uz dārgiem restorāniem, lutināja ar dārglietām. Pēc kāda laika dejotājas sirds tomēr izkusa: Grigorijs un Anna sāka dzīvot kopā.

Tikai 2002.gadā, pēc meitas Evas piedzimšanas, abi mīlnieki nolēma padarīt savas attiecības par oficiālām.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru