Lielbritānija ir pilnībā sagatavojusies karalienes Elizabetes II nāvei!

11. Jaunu ārējo problēmu rašanās

Karaliene Elizabete II ir 52 Nāciju sadraudzības valstu galva, bijušās Britu impērijas paliekas. Viņas Majestātes nāve var likt dažām valstīm iziet no savienības, bet Apvienotā Karaliste darīs visu, lai to novērstu.

12. Atvadīšanās

Neatkarīgi no tā, kur karaliene sagaidīs nāvi, viņas ķermenis tiks nogādāts viņas mājās Bekingemas pilī, un visi varēs atnākt un no viņas atvadīties.

13. Miljoni, miljoni, miljoni, sarkanu rožu

Precīzāk, divi miljoni. Tieši tik daudz ziedu tiks pasūtīti bērēm.

14. Oficiālā brīvdiena

Visā valstī karalienes bēru diena būs oficiāla brīvdiena, lai ikviens, kas to vēlētos, varētu viņai pateikties kaut vai tiešsaistes režīmā.

15. Drošības pasākumi

Šāds notikums piesaistīs ne tikai sērojošos, bet arī neadekvātus cilvēkus. Tāpēc visdrošāk skatīties bēres internetā. Tomēr drošības dienesti ir sagatavoti jebkurai notikumu ārkārtas versijai.

16. Tikai viens parasts referendums var lemt par monarhijas likteni

Bet tas nenotiks. Vismaz tuvākajā nākotnē. Briti pārāk daudz ciena savu karalieni un monarhiju.

 17. Čārlza reitings

Daži politiskie analītiķi apgalvo, ka neuzticība Čārlzam ir pārāk liela, un tas var novest pie negaidītām sekām. Ja viņa māti pilnīgi visi respektē, tad Velsas princis jau ir iegājis vēsturē kā vīrs, kas izpostīja skaistās princeses Diānas dzīvi.

18. Karaliskais ārsts

Ir grūti pat iedomāties, kādi pienākumi tiek uzticēti karaliskajam ārstam. Tas ir Hjū Tomass, kurš izlems, kas varēs apmeklēt karalieni nāves stundā un ko pateikt par viņas veselību.

19. Nāves paziņošana pavalstniekiem

Kad karaliene aizies, no Bekingemas pils iznāks kalps un, saskaņā ar seno tradīciju, klusi pie vārtiem noliks sēru paziņojumu.

20. RATS sistēma

Viņas Majestātes nāves gadījumā tiek aktivizēta RATS sistēma, kas pavēstīs visiem šo skumjo ziņu.

Pēc šīs informācijas izlasīšanas šķiet, ka Apvienotajā Karalistē dzīve uz laiku sastings. Tāpēc mēs vēlam Elizabetei sagaidīt vismaz 100 gadu jubileju!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru