Lietojot narkotikas, vecāki atslēdzās turpat mašīnā…Uz aizmugurējā sēdekļa bija viņu bērns! FOTO

Tas viss sākās ar to, ka policijas darbinieks pamanīja auto, kas dīvaini pārvietojas pa ceļu, mazliet svārstoties. Pēc minūtes transportlīdzeklis gandrīz ietriecās skolas autobusā. Virsnieks devās pie auto un viņa acu priekšā pavērās briesmīga aina.

Vēlāk izrādījās, ka pie stūres sēdēja Džeimss Ekords, blakus viņam bija viņa draudzene Ronda Paseka, bet aizmugurējā sēdeklī – sievietes 4 gadus vecais dēls. Pieaugušie nespēja neko paskaidrot, jo atradās heroīna reibumā.

 

No neskaidrajām vadītāja frāzēm varēja saprast, ka viņš veda savu draudzeni uz slimnīcu. Pēc tam viņš pat mēģināja aizbēgt, bet virsnieks paspēja izraut atslēgas no aizdedzes.

Mediķi, kas ieradās notikuma vietā, vīrietim un sievietei ievadīja zāles, kas neitralizē heroīna ietekmi. Tad Džeimss un Ronda tika nogādāti vietējā slimnīcā.

2

Vēlāk Džeimsam piesprieda cietumsodu par to, ko viņš vadīja auto reibuma stāvoklī un apdraudēja bērna dzīvību. Viņam tika atņemta vadītāja apliecība uz 3 gadiem, un viņš bija spiests maksāt naudas sodu 475 dolāru apmērā.

Rondai arī tika piespriests naudas sods, bet viņas bērns tika ievietots patversmē. Sieviete neatzina savu vainu un nākošā tiesas sēde viņas lietā notika oktobrī. Interesanti, ka pagātnē šim pārim ir milzīga arestu vēsture, kas saistīta ar narkotikām un nekārtību celšanu alkohola un narkotiku reibumā, bet, acīmredzot, dzīve neko viņiem nemāca.

3

Piekritīsiet, šāds stāsts šokē. Iedomājieties, tas viss jāredz 4 gadus vecam bērnam! Un ko tik viņi nevarēja sastrādāt šādā stāvoklī esot pie auto stūres!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru