Maģiski: uzzini, ko nozīmē jūsu iepazīšanās skaitlis

Numeroloģja spēj visu. Bez pārspīlējumiem. It īpaši, ja runa ir par personiskajām attiecībām. Ar ciparu palīdzību tu vari sastādīt mīļotā cilvēka individuālo psiholoģisko portretu, noteikt saderību un ieskatīties pāra nākotnē. Viss, kas tev vajadzīgs, izanalizēt iepazīšanās datumu. Atceries šo nozīmīgo datumu? Teicami!

Vispirms noteiksim skaitli analīzei. Piemēram, ja tavs pirmais randiņš noticis 2014.gada 28.septembrī. Summējam visus ciparus: 2 + 8 + 9 + 2 + 0 + 1 + 4 = 26 = 2 + 6 = 8. Attiecību analīzei tev jāuzzina, kas nozīmē skaitlis 8.

Skaitlis “1”

Vieninieki ir ambiciozi un pašpārliecināti. Partnerus, kas iepazinušies šajā dienā, bieži apvieno kopēji mērķi – karjeras izaugsme un panākumi biznesā. Katrs no viņiem cenšas dominēt. Izvirzīt sev sarežģītus mērķus un tos īstenot. Prātīgie vieninieki saprot, ka mīļotajam cilvēkam jābūt pirmajā vietā. Palīdz un atbalsta viens otru. Nesaprātīgie patstāvīgi cenšas pārvilkt “deķi” savā pusē.

Tieši sāncensības gars var sabojāt attiecības. Pastāvīga cīņa spēj atdzesēt jebkuras jūtas, pat pašas jaukākās. Ieliet “eļļu ugunī” var apkārtējie, pret kuru viedokli vieninieki nav vienaldzīgi. Kas tad tuvina vieniniekus? Kaisle pret spilgtām emocijām un jaunām sajūtām. Mīlētājiem vairāk uzmanības jāpievērš kopējai atpūtai. Laika pavadīšana zem palmām kaut kur pie bezgalīgā okeāna palīdzēs jums tuvināties un sajust sevi kā pusītēm no viena vesela.

Skaitlis “2”
Klasiskie divnieki ir maigi, romantiski un sentimentāli. Galvenais šādās mīlas attiecībās ir pacietība un vēlreiz pacietība. Viens no partneriem (vai pat abi divi) var ilgi šaubīties par attiecību mērķtiecību, par partneri, par sevi un savām jūtām. Ilgstošas pārdomas var novest pie tā, ka otrs partneris var pagriezties un doties meklēt “vieglprātīgāku” cilvēku. Bet – ja abi tomēr izturēs šo pauzi, kā balvu var iegūt nopietnas attiecības. Tās var izaugt pat no sakariem “tikai seksa dēļ”.

Par traucēkli divnieku attiecībās var kļūt steiga un pārmērīga kņada. Cenšoties iegūt visu un uzreiz, viņi zaudē spēju klausīties, sadzirdēt un sajust mīļotā cilvēka emocionālo stāvokli. Jebkāda steiga var novest pie attiecību izjukšanas. Divnieki nemīl krasas pārmaiņas, ne pozitīvas, ne negatīvas. Vienojošs moments kļūs romantisms. Kas teicis, ka rozā briļļu periodam jāilgst mēnesi vai divus? Tas var turpināties gadiem! Romantiskas pastaigas naksnīgā parkā, pasēdēšana kafejnīcā, malkojot aromātisku kafiju, vakariņas restorānā – šādas romantiskas izpausmes “atsvaidzinās” jebkuras divnieku attiecības.

Skaitlis “3”
Spilgts stipru attiecību atbalstītāju piemērs ir trijnieku mīlas sakari. Viņi spēj iziet rokās saķērušies “caur uguni un ūdeni”. Pārbaudījumi viņus nebaida. Īpaši psiholoģiskā un finanšu jomā. Ar visu viņi tiek brīnišķīgi galā. Nē – konfliktiem, jā – kompromisam! Trijnieki viegli spēj atrisināt visus strīdīgos jautājumus un atrast kompromisu, kas apmierina abas puses.

Taču pat šādās attiecībās viss nav viennozīmīgi. Tā kā trijnieku savienība pieder pie laimīgās kategorijas, sagraut to var skaudīgi cilvēki. Iesakām partneriem rūpīgi izvēlēties savus draugus un paziņas, bez žēlastības izsvītrojot nepatīkamas personības. Vēl viena nianse – trijnieki var vienkārši sākt slinki attiekties pret attiecību kopšanu. Tas nepārsteidz, jo, lai radītu romantisku vidi, jāpieliek ne mazums pūļu. Lai uzlabotu attiecības, šādiem pāriem ieteicams darīt kopīgas lietas, izvirzīt mērķus un īstenot tos.

Skaitlis “4”
Tiem, kas ne minūti nespēj iztikt bez saskarsmes, četrinieki ir teicama kompānija. Viņi ir tik komunikabli, ka gatavi bez apstājas runāt brokastīs, pusdienās un vakariņas, sazvanīties pa tālruni darba dienas laikā, sarakstīties sociālajos tīklos. Kā likums, šādi cilvēki ir īsta jebkuras kompānijas dvēsele.

Tā kā skaitlis 4 ir stabils, četriniekiem materiālajā sfērā viss ir teicami.
Tāpat kā uz trijniekiem graujošu ietekmi uz četrinieku savienību var atstāt “ļaunas mēles”. Četrinieki ir atvērti un lētticīgi, ko aktīvi izmanto skauģi. Mēs iesakām mīlas pārim neafišēt savu laimi. Jo mazāk par jūsu attiecībām zina apkārtējie cilvēki, jo labāk. Savukārt atjaunot kontaktu palīdzēs uzticības pilnas attiecības. Esiet atklāti viens pret otru, vairāk iesaistieties sirsnīgās sarunās. Centieties nevis vienkārši klausīties, bet arī sadzirdēt. Izvirziet attiecības ar mīļoto cilvēku augstāk par apkārtējo cilvēku interesēm.

Skaitlis “5”
No visiem pāriem piecinieki ir vieni no laimīgākajiem. Ja jūsu iepazīšanās datums ir skaitlis “5”, jums būs stipras ilgtermiņa attiecības. Daudzi pāri spēj saglabāt mīlestību daudzas desmitgades.

Bet arī šādi pāri neiztiek bez pārbaudījumiem. Par šķērsli var kļūt vētraina, impulsīva un nepārdomāta rīcība, kādu izrāda viens no partneriem. Vētraini strīdi un kaislīgas samierināšanās var novest pie īstas šķiršanās. Spēcīgas emocijas nogurdina, noved pie jūtu “izdegšanas”. Piecinieki vienkārši “izdeg”, zaudējot interesi viens par otru. Stipru attiecību recepte – prasme izvairīties no konfliktiem un meklēt kompromisus.

Skaitlis “6”
Esat noilgojušies pēc greizsirdības scēnām? Tad jūs esat sešinieki. Skaitlis “6” pauž, ka attiecības būs grūtas, pārsātinātas ar spēcīgām emocijām. Šādas attiecības veidojas ar “bijušajiem”, kuri nekādi nevar tikt galā ar savām jūtām. Ar gadījuma partneriem, kas pretendē uz īstermiņa attiecībām, par normālām attiecībām nevar būt ne runas. Ja gadījies tā, ka esat nokļuvuši šādās sarežģītās attiecībās, samierinieties un apbruņojieties ar pacietību. Tikai kompromiss var glābt mīlestību.

Skaitlis “7”
Mīlestības attiecības skaitļa “7” zīmē – tā ir savienība, kurā “kaķi staigā paši par sevi”. Līdzīgs pievelk līdzīgu, un tieši septiņnieku piemērs tam ir paraugs tam. Partneriem ir grūti atrast kopēju valodu ar citiem cilvēkiem, viņi praktiski nav spējīgi uz spēcīgām emocijām. Kādam šāds “kokteilis” šķiet garlaicīgs, bet viņiem – tieši laikā.
Sagraut mīlas attiecības var neiecietība, nespēja adekvāti uztvert kritiku, distancēšanās no pasaules. Lai izveidotu stipras attiecības, ieteicams vienkāršāk skatīties uz dzīvi, visā meklēt kompromisu, būt iecietīgākam un labvēlīgākam.

Skaitlis “8”
Zem skaitļa “8” slēpjas pašas neprognozējamākās attiecības. Grūti pat saprast, ka patiesībā vajadzīgs katram no partneriem. Vakar jūs sastrīdējāties kāda sīkuma dēļ, šodien – aizvadījāt kaislīgu samierināšanas nakti, rītdien nolēmāt šķirties no partnera, izanalizējot visas viņa labās īpašības un trūkumus. Attiecības ir interesantas, bet sarežģītas. Atņem daudz dvēseles un fizisko spēku. No mīlestības līdz naidam viens solis – tas ir par astoņnieku mīlestības sakariem.

Par traucēkli var kļūt banālā vēlme pārmērīgi rūpēties un kontrolēt partneri. Astoņniekus apvieno stingra personiskās telpas norobežošana.

“Skaitlis 9”.
Šādus mīlas sakarus var nosaukt par dīvainiem, jo tajos apvienojas kaislības un fantāzija. Partneri idealizē viens otru, apvelta ar īpašībām, kuru patiesībā nemaz nav. Kamēr turpinās rozā briļļu periods, tajā nav nekā briesmīga, bet pēc tam iestājas apgaismība. Izrādās, ka VIŅŠ, izmētā zeķes, dzer alu un krāc, bet viņa staigā pa mājokli nonēsāta halātā, nesakārtotiem matiem un nepatīkamu sejas masku. Tieši šā iemesla dēļ deviņnieki pārdzīvo vētrainus, bet īstermiņa sakarus.

Totāla kontrole, pastāvīgi telefonzvani un uzmācīga kopējas nākotnes plānošana viegli sagraus šādas attiecības. Savukārt nostiprināt tās var kopējas izklaides un atpūta.

Avots: “horoscopes.rambler.ru”

Pievienot komentāru