Magnētiskās vētras DECEMBRĪ. Īpaši bīstams mēneša sākums!

Negatīva saules iedarbība var negatīvi ietekmēt cilvēka veselību. Lai izvairītos no nevēlamām sekām, vēlams zināt ģeomagnētisko svārstību laiku jau iepriekš.

Aukstajā sezonā veselība vienmēr ir vairāk apdraudēta, bet magnētisko vētru ietekme situāciju var padarīt vēl sarežģītāku.

Decembrī magnētisko vētru nebūs sevišķi daudz, bet pašsajūtu tās tomēr var ietekmēt.

Magnētiskās vētras 1. un 2. decembrī
Meteojūtīgi ļaudis, ieklausieties: decembra pirmā magnētiskā vētra mūs gaida jau 1. un 2. decembrī, un tā būs vidēji spēcīga. Var pasliktināties pašsajūta, rasties trauksme bez iemesla, slikts noskaņojums.

Lai izvairītos no tās ietekmes, speciālisti iesaka atturēties no fiziskas slodzes un smaga darba. Noteikti jāaprēķina savi spēki, lai neķertos pie darbiem, kuru veikšanai vajadzīgs liels spēks.

2. decembrī saules ietekme kļūs vēl spēcīgāka – gaidāma stipra magnētiskā vētra. Meteojūtīgu cilvēku pašsajūta var krasi pasliktināties.

Īpaši piesardzīgi jāizturas sirdsslimniekiem. Var paaugstināties arteriālais spiediens, paātrināties sirds ritms, sākties sāpes sirds apvidū. Ja kļūst slikti, noteikti vērsies pie ārsta!

Magnētiskā vētra 7. un 8. decembrī
Nelielas ģeomagnētiskas svārstības būs jūtamas arī 7. un 8. decembrī. Lai gan šajās dienās augsts līmenis nedraud, daudzi var justies sliktāk nekā iepriekš.

Speciālisti iesaka daudz laika nepavadīt ārpus telpām, jo saules un laikapstākļu ietekme var pasliktināt pašsajūtu. Labāk veikt vieglus darbiņus, kas neprasa daudz enerģijas. Ja jutīsies slikti, spēkus atjaunot palīdzēs meditācija.

Kā pasargāt sevi no magnētisko vētru ietekmes
Kā jau minēts, atturies no smaga darba un fiziskas slodzes. Šajā laikā organismam vajadzīga papildu enerģija, tāpēc nav ieteicams veikt sarežģītus uzdevumus.

Miega traucējumu gadījumā jādzer nomierinošas zāļu tējas.

Ēdienkartē nevajadzētu iekļaut treknus un ceptus ēdienus, tos aizstājot ar veģetāriem produktiem, kuros ir daudz šķiedrvielu.

Jādzer vairāk tīra dzeramā ūdens, lai uzturētu pareizu ūdens līdzsvaru organismā.

Magnētisko vētru periodā pašsajūta var pasliktināties jebkurā brīdī, tāpēc meteojūtīgiem cilvēkiem neiesaka sēsties pie stūres.

Lai izvairītos no noguruma un galvassāpēm, ārsti iesaka biežāk atpūsties. Nevajadzētu daudz laika uzturēties brīvā dabā, bet vairāk atrasties mājās.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru