Mājokļa attīrīšanas rituāls. Pirms Jaungada atbrīvojies no vecā un liekā!


Pirms Jaungada vēlams atbrīvoties no visa vecā un liekā – tā uzskata ne tikai ezoteriķi, bet arī daudzi cilvēki, kas mājas attīrīšanu praktizē jau daudzus gadus bez jebkādas ticības maģijai.

Kas jādara?

1. Mājā jāatver visas iekšējās durvis, jāaizdedz visi gaismekļi un lustras.

2. Dzīvoklis pamatīgi jāizvēdina, pēc tam jāaizdedz svece un jānoliek lielākās istabas centrā.

3. Jāieslēdz skaļāk skaņu ieraksts vai arī absolūti visas telpas jāapiet pulksteņa rādītāja virzienā
(sākot un pabeidzot pie ārdurvīm), skaļi šķindinot zvaniņu.

Zvanu skaņas ārkārtīgi postoši iedarbojas uz visām enerģētiski negatīvajām būtnēm, kad dzīvo un vairojas mājā, pārtiek no tumšās slimību enerģijas un mājas iemītnieku negatīvajām emocijām (skaudības, greizsirdības, dusmām, aizvainojumiem).

4. Pēc kārtas jāizrevidē katra no istabām, jāizņem viss no skapjiem, skapīšiem un plauktiem un bez nožēlas jāatvadās no vecām, nevajadzīgām, salauztām, saplēstām vai no modes izgājušām lietām (ģimenē katrs tās loceklis var izšķirot savas lietas).

Tad jāpaņem atkritumiem domātie maisiņi. Vienā saliek medikamentus, kam beidzies lietošanas termiņš, novalkāto apģērbu, apavus, tukšās vai gandrīz tukšās kārbiņas un pudelītes ar mazgāšanas un kosmētikas līdzekļiem, vecas avīzes, žurnālus.

Otrā maisā jāsaliek visas tās lietas (apģērbs, apavi, somas), kas vēl ir labā stāvoklī, taču jūs tās vairs nelietojat un skaidri zināt, ka arī turpmāk nelietosiet, toties kādam citam tās var noderēt (šā maisiņa saturu jācenšas iztukšot līdz gadumijai).

5. Atstātās lietas glīti jāsaliek atpakaļ skapjos un plauktos, bet visas telpas jāuzkopj ar mitru lupatu un putekļsūcēju, lai nekur nebūtu putekļu un netīrumu.

6. Pēc uzkopšanas var sākt telpu enerģētisko tīrīšanu.

* Katrā istabā aizdedzina smaržkociņu vai izkvēpina telpu ar vīraku.

* Skuju slotiņu apslaka ar svēto ūdeni un pēc tam ar to rūpīgi izslauka visus stūrus, telpu sienas, logus durvis, kā arī visas mēbeles, spoguļus un sadzīves elektroierīces. Tas, tāpat kā ar zvaniņu, jādara, sākot no ārdurvīm un virzoties pulksteņa rādītāja virzienā.

* Pēc tam šis maršruts jāiziet vēlreiz, turot rokā bļodiņu ar svēto ūdeni un skaitot Tēvreizi. Samitrinot ūdenī trīs kopā saliktus pirkstus, uzvelk krustu (no augšas uz leju un no kreisās puses uz labo) durvīm (abās pusēs), logiem, skapju un skapīšu durvīm (arī stikla), spoguļiem, televizora ekrānam vai arī piecstaru zvaigzni (sākot no kreisā apakšējā stūra uz augšu, tad uz apakšējo labo stūri, pēc tam pa kreisi, tad pa labi un atkal uz apakšējo kreiso stūri).

* Atver sāls paciņu, paņem pilnu tējkaroti un nokaisa divās rindās gar mājas slieksni (abpus ieejas durvīm).

Ar to arī rituāls beidzas. Tagad jūsu māja ir ne tikai tīra, bet arī pilnībā attīrīta no negatīvās enerģijas.

Pievienot komentāru