Mamma noskuva matus tāpat kā meitai. Iemesls liks apraudāties… FOTO

Mazajai meitenei vārdā Feiza tika veikta operācija, lai novērstu smadzeņu audzēju, kas nospieda uz redzes nervs un bojāja hipofīzi. Lai to izdarītu, meitenei tika nogriezta daļa no viņas skaistajiem matiem, kas ievērojami ietekmēja mazās Feizas iekšējo stāvokli.

Kad viņas māte Džeimija Dona Beksteda redzēja, ka Feiza jūtas slikti, jo zaudējusi matus, viņa atrada veidu, kā nomierināt savu meitu.

1

Džeimija Beksteda noskuva daļu matus, lai viņas meita nekautrētos par savu izskatu. Komentārā zem šīs  fotgrāfijas mamma nosauca savu meitu par īstu varoni.

Džefa Gruba meita cieš no kataraktas. Bet tētis izgudroja ģeniālu veidu, kā motivēt meiteni nēsāt īpašu medicīnisko pārsēju. Katru dienu Laila pārvēršas jaunā supervaronē!

2

Nevienam bērnam nepatīk sajūta, ka viņš ir atšķirīgs no citiem. Visi bērni vēlas redzēt kādu, kas neliek viņiem justies vieniem.

Šādi vecāki kā Džefs un Džeimija izraisa tikai prieku un cieņu. Viņu rīcība pierāda, ka viņu meitas nav vienas un ka kopā viņi dosies cauri visām grūtībām.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru