Mamma pārklāja viņas priekšlaicīgi dzimušo bērnu ar cimdu. Medmāsas bija dziļi aizkustinātas… FOTO

Nākamajā dienā medmāsa Džamilai laimīgi pastāstīja, ka viņas dēls guļ mierīgi, viņam nav bijušas nekādas problēmas ar sirdsdarbību un elpošanu. Tagad sieviete atstāja cimdu bērna gultiņā katru nakti!

Medmāsas palūdza atjautīgajai mammai pagatavot tādus pašus cimdus arī citām mammām. Viņa sašuva un atnesa uz slimnīcu vairāk nekā 100 modeļu cimdus no dažādiem audumiem, lai nodotu tos māmiņām, kuras pārcieš tādu pašu likteni. Priekšlaicīgi dzimušu zīdaiņu aprūpe ir sarežģīts darbs. Medmāsām vienkārši nav laika katram mazajam veltīt pietiekami daudz mīlestības! Brīnumcimds izrādījās īsts glābiņš…

Tagad Džamilai ir uzņēmums, kas ražo īpašos cimdus priekšlaicīgi dzimušajiem zīdaiņiem. Viņas dēls tagad jau ir pusaudzis. Viņš ir ļoti lepns par savu mammu! Šis izgudrojums palīdz tūkstošiem bērnu visā pasaulē. Pat tad, ja bērns guļ mājās savā gultā, šis cimds ar mātes smaržu nebūs lieks: tas nomierina nervu sistēmu un ļauj mazajam čučēt mierīgi.

Mīlestības spēks spēj visu, tikai mīlestība var uzvarēt nāvi. Šīs māmiņas gribasspēks ir apbrīnojams!, kas vēl nesen uzskatīja labākā likteni par savu bērnu. Vienmēr ticiet labākajam, jo tas neizbēgami novedīs pie laimes!

Pievienot komentāru