Mātes liekā svara dēļ ārsti nevarēja saklausīt augļa sirdsdarbību un nodomāja, ka viņš ir miris. Bet ķeizargrieziens viņus pārsteidza! FOTO

 

Šī baktērija ir 10-30% sieviešu ķermeņos, un tā nav bīstama veseliem pieaugušajiem. Tomēr tas var izraisīt augļa infekcijas, sarežģītu grūtniecības gaitu un pat izraisīt spontāno abortu.

2

Ārsti nespēja saklausīt augļa sirdsdarbību taukaudu dēļ, kas klāja sievietes vēderu. Viss liecināja, ka bērns dzemdē ir miris. Turklāt sievietes stāvoklis pasliktinājās.

Drīz, nezināmu iemeslu dēļ, Šaiena zaudēja samaņu un nonāca komā. Ārsti sagatavoja viņas ģimenei sliktākajam.

Sieviete joprojām bija komā, kad ārsti veica ķeizargriezienu, lai izņemtu augli. Iedomājieties viņu pārsteigumu, kad bērns izrādījās dzīvs un vesels!

MUM THOUGHT BABY WAS DEAD

Šaiena drīz pamodās un kļuva par māmiņu skaistam bērniņam!

Bet krūts barošanas laikā mazais Džordžs bieži slimoja, bet sieviete pieņēmās svarā vēl vairāk, bet viņas pašcieņa strauji saruka.

Pēc krūts barošanas pārtraukšanas, Šaiena ķērās pie diētas un kardināli mainīja savu dzīvesveidu.

5

Sieviete nomainīja savu ēdienkarti un sāka veltīt daudz laika treniņiem. Gada laikā viņa zaudēja vairāk nekā 45 kilogramus. Šaiena atzīst, ka viņa jūtas tā, it kā viņai tikusi dota otra iespēja dzīvot.

Džordžs ātri atlaba, un tagad ir pilnīgi vesels.

“Viņš ir mazs cīnītājs” saka Šaiena. “Neskatoties uz to, ka ārsti zaudēja cerību redzēt viņu dzīvu, viņš varēja izdzīvot.”

Tagad Šaiena dalās ar savu stāstu, lai veicinātu cilvēku izpratni par streptokoku. Tā kā infekcija ir bez simptomiem, daudzas sievietes pat nezina, ka viņas ir inficētas. Tieši tāpēc ir tik svarīgi, lai grūtnieces regulāri pārbaudītos pie ārsta.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru