Mazo Vaņu nogalināja vecāki. Pēc zēna nāves tika atrasts sirdi plosošs vēstījums…

Pēc tam es neko neatceros…

Es pamodos slimnīcā. Es skatījos uz savu roku un nejūtu pirkstus. Tad es paskatījos ārā pa logu un saku raudāt. Ārā es ieraudzīju citus vecākus, kuri spēlējās ar saviem bērniem un apskāva viņus.

Zināt, kāpēc es saku raudāt?

Tāpēc, kā mana mamma NEKAD nav mani apskāvusi. Mani vecāki tikai sit mani, bet es viņus tāpat mīlu. Es vienmēr gribēju būt labs gan skolā, gan mājās, bet viņi tā arī nesāka mani mīlēt.

Vienreiz es izlēju tēju uz galdauta, un mani atkal piekāva. Pēkšņi man kaut kas saka sāpēt krūtīs. Es pateicu par to mammai, bet viņa nepievērsa tam uzmanību. Pēc kāda laika es atkal nokļuvu slimnīcā, bet mani vecāki pat neatnāca apciemot mani.

Ārsts teica, ka mamma ar tēti atbrauks rīt, bet es viņus tā arī nesagaidīju. Bet es tāpat mīlu savus vecākus…

2 dienas vēlāk Vaņa nomira slimnīcā daudzu iegūto traumu dēļ. Viņa rokā ārsti atrada zīmīti, uzrakstītu ar trīcošu rokrakstu.

” Dārgie mamma un tētis!

Man ir ļoti žēl par to, kā es esmu tāds kroplis un pamuļķis. Es esmu ļoti apbēdināts, kā tā dēļ jūs nevarat mani mīlēt. 

Es nekad negribēju darīt jūs dusmīgus. Es vienkārši gribēju, lai mamma kaut reizi mani apskautu un teiktu, kā mīl mani. Tēti, es vienkārši gribēju, lai tu kaut reizēm spēlētos ar mani, turētu aiz rokas pastaigu laikā un dziedāju kopā ar mani dziesmas. 

Es zinu, kā jums par mani ir kauns. Es nekad nevarēšu kļūt tāds, kā vajag…”

Zēns nepaspēja uzrakstīt šo vēstuli līdz galam. Mīlošā Vaņas sirsniņa apstājās uz visiem laikiem.

Mēs nezinām, cik patiess ir šīs stāsts, bet, jebkurā gadījumā, to derētu izlasīt visiem vecākiem. Katrs bērns ir pēlnijis mīlestību. Bet katru sekundi, minūti, stundu un dienu pasaulē kāds ņirgājas par bērniem. Visās valstīs, pilsētās un skolās.

Katra bērna dzīvei ir jābūt brīvai no vardarbības, bet viņa mājai ir jābūt drošākai vietai uz Zemes. Visiem bērniem ir nepieciešama mīlestība, rūpes un maigums. Bieži vien, parasts apskāviens nozīmē vairāk, nekā šķiet.

Lūdzu, dalieties ar draugiem šai stāstā, lai atgādinātu visiem, kā nevienam bērnam pasaulē nav jājūtas nemīlētam!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru