Mazulis neelpoja… Lūk, ko atklāja policists, kad izsita auto logu. FOTO

Šis stāsts notika ar Džeisonu Šortu, policijas leitnantu no Ņūhempšīras. Viņš saņēma ziņojumu par steidzamu izsaukumu. Kaut kas noticis stāvlaukumā pie lielveikala. Viss, ko viņš dzirdēja, ka automašīnā iesprostots bērns.

2

Diena bija īpaši karst, kas, protams, pasliktināja bērna stāvokli. Šorts steidzās uz notikuma vietu un izsita automašīnas logu. Bērns neelpoja… Leitnants nekavējoties sāka sniegt pirmo palīdzību un pēkšņi saprata, ka tā ir… lelle.

4

Jūs nepārlasījāties! Tā bija lelle, ļoti līdzīga dzīvam bērnam. Katrs to būtu sajaucis ar īstu bērnu! Pat tad, kad Šorts paņēma “mazuli” rokās, lelles svars neradīja šaubas, ka tas ir reāls mazulis.

Kādu laiku vēlāk atnāca lelles “mamma” Karolīna Seiferta. Samulsusī sieviete teica, ka viņa zaudējusi savu bērnu, un tagad viņa auklē šādas lelles. Dzirdot šo sentimentālo stāstu, leitnants visu saprata un pat piedāvāja samaksāt par izsisto logu.

5

Lai izbēgtu no līdzīgām situācijām, Karolīna pie savas automašīnas piestiprināja uzlīmi, kas informē, ka mazulis nav īsts…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru